Automatinis Adatos Threader Dygsnio Dangos Mašina Vertus, Siuvimo Siūlai, Siuvimo Įrankių Priedai

€5.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Produkto Pavadinimas: Threader Priedai: 1pc threader + 5vnt siuvimo adata + instrukcija Naudojimo sritis:: Didelės skylės:S3 ir S4 ; skylutę:S4 ir S5 +Unikalus sriegiu, padeda sumažinti akių nuovargį +Šis įrankis siūlai, adatos arba didelės arba mažos akys +produktas yra labai patogu naudoti, labai tinka vyresnio amžiaus žmonėms!

1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas.

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2. jei jūs nusprendėte įsigyti ,prašome apmokėti užsakymą laiku. 3.Po apmokėjimo ar pristatymo,jūs vis dar turi didelį paslaugas po pardavimo 4.Užsakymai tvarkomi laiku patikrinus mokėjimo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7.Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,Prašome susisiekti su mumis iš anksto, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Basilico-pica.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums,pls palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.

Tipas Įrankių Rinkiniai
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Pakavimas 1pc/pak
Naudoti Siuvinėjimo
Spalva Žalia ir Oranžinė
dydis 7.5cm*4.5cm*2.7cm
Prekės Pavadinimas Adata Threader

Panašūs produktai