Minkštas Medvilnės Pet Elizabethan Apykaklės Taurę Formos Šuo, Katė Reguliuojamas Žaizdų Gijimas E-Antkaklis Išvengti Įkandimo Kaklo Žiedas Augintiniai

€2.83

-24%

€3.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antkakliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Apvadai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Antkakliai.

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Pet Atkūrimo Apykaklės

Medžiaga:Medvilnė

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Funkcija:Reguliuojamas

Dydis(ilgis*plotis*aukštis):20cm*17cm*3cm/7.87*6.69*1.18"

Skersmuo(kiaurymės):7cm/2.75"

Savybės:

1. Scratch ir Anti-bitė: mielas apykaklės gali apsaugoti jūsų augintinį nuo bedeviled pagal bėrimas ir žaizda po operacijos. Tai gali užkirsti kelią pet bite ir laižyti žaizdos arba chirurgijos svetainę, ir skatinti operacijos ar žaizdų atkūrimo.

2. Komfortas: minkštas eksterjero medžiagos gali padaryti jūsų šuo nešioti patogiai. Jis neblokuos jūsų augintinio vizija. Jie gali valgyti, gerti, miegoti ir žaisti nemokamai žaidimai paprastai.

3. Reguliuojamas: yra a juostos atidarymas, apykaklės, kad galite klijai kartu puikiai. Vieta pusėje juosta už šuns kaklą apsaugoti šunį nuo kandžioja ji.

4. Patvarus ir Stabilus: aukštos kokybės apsauginis antkaklis yra minkštas ir skalbti, ir nėra pažymėti ar išvalyti baldai. Galite įterpti augintinio kasdien apykaklės per vidinį žiedą ją stabilizuoti.

5. Funkcijos: sterilizacija katės ir mažylis, žalos, nagų karpymas, apdaila, mažos pagalvės augintinio.

6. Dizainas: tai yra skirtingas atkūrimo apykaklės, patvirtinantis juokinga modeliavimas duona-formos dizaino, kad jūsų augintiniai patrauklesnė.

Paketas Apima:

1 x naminių gyvūnėlių apykaklės

Tipas Šunys
Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai
Modelis Kietas
Funkcija Kamšalu
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Sezonas Visi sezonai

Panašūs produktai