OOTDTY 4Pcs Pėdų Priežiūros Odos Hydrocolloid Paramos Gipso lizdinės plokštelės Pataisa Kulno Raštas Pėdų Priežiūros Priemonė Nauja

€1.15

-32%

€1.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

4Pcs Pėdų Priežiūros Odos Hydrocolloid Paramos Gipso lizdinės plokštelės Pataisa Kulno Raštas Naujas

Savybės: Tinka visų rūšių odos pūslių ir clavus. Tinka visų Rūšių ūminis ir lėtinis mažai žaizdos. Užkirsti kelią snukio kaulų outshot nuo trinties skauda dalis. Ruoniai iš vandens, purvo ir bakterijų. Atsparus vandeniui klijai išlaiko pagalvės vietoje. Techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas Išmatavimai: Kaip nuotraukose parodyta.(apytiksliai) Spalva: Kaip nuotraukose parodyta. Kiekis: 2 poros(4pcs), Kaip iš naujo užpildyti beoriu butelis: 1. Naudoti mentele arba klijuoti numušti vidinį diską 2.Įpilkite produktą į butelį 3.Bakstelėję butelį išspręsti produkto, įsitikinkite, kad nėra oro, yra įstrigę viduje produktas 4. Pridėti daugiau produkto, kol jis yra maždaug 3/4 visiškai arba daugiau 5. Paspauskite žemyn siurblio ir jausti, oras yra išstumiamas iš Pradinis kelias siurbliai yra jet produkto sumaišyti su oru, 6.Kol gaminio viršaus touch patarimas siurblys sklandus produktas bus pumpuojamas iš Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

4 vnt x Pūslių Pleistrai (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pirkėjų Dėmesį: Mes išsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Apskritai,per 1-3 dienas. Mes atsiųsime produkto atsitiktinai jei mes turime paminėti punktas nuorodą.Tada mes negalime garantuoti, spalvos ar modelio.Tikiuosi jūsų supratimo. Jei esate pardavėju,jūs norėtumėte pirkti daug vienetų, mūsų straipsnis, prašome palikti mums žinutę, mes jums didmeninės kainos. Radę stebėjimo informaciją matyti, kad "pristatymas atšauktas" apie jūsų užsakymą, prašome nesijaudinkite, logistikos informacija gali būti klaidinga, bus atnaujintas kaip įmanoma greičiau.Ir jūs galite susisiekti su mumis užduoti teisingų sekimo numerį, vietoj atidaryti ginčų, ačiū už jūsų supratimą. Mes palikti teigiamą atsiliepimą visi jūs, kai kad baigė, ir palikite mus teigiamų atsiliepimų, taip pat, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes padarysime viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Spalva Kaip nuotraukose parodyta.
Tipas Pėdų Pleistras
Kiekis 2 poros(4pcs)
dydis 3.5cm * 5.5cm
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris T6EE600300
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Panašūs produktai