Pearlescence Chameleonas Holo Star Pigmento Miltelių Spalva Keičiasi Dažiklis Derva Amatų Pearl Spalvos Dažų Dulkių Holograma Derva

€2.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Tai yra nepermatomas chameleonas pigmento forma labai smulkūs blizgučiai milteliai, kurie suteikia spalvą ir blizgučiai poveikį savo dervos darbą.

Pastaba: nors tai nepermatomas pigmentas, jūs galite gauti permatomas / skaidrus rezultatų, jei jūs įtraukiate labai mažai kiekį pigmento, tuo daugiau pigmento, galite pridėti, labiau matinis.

Patarimai: Tiesiog įdėti labai nedidelį kiekį į savo dervos projektą, ir jūs galite pamatyti rezultatą! Mes rekomenduojame ne pridėti didelis kiekis pigmento į savo darbą ne vieną kartą, bet pridėti šiek tiek ją šiek tiek matyti, keisti atspalvis nuo šviesiai iki tamsiai.

Kaip naudoti:

Yra 3 būdai, kaip naudoti šį pigmento:

- Sumaišykite pigmento tiesiogiai su derva; arba

- Taikyti pigmentas pelėsių su silikono pen, tada supilkite dervos į formą; arba

- Pour aiškiai sluoksnis dervos, taikyti pigmento dervos su silikono pen kai derva yra dar lipni, pilti kitą sluoksnį dervos (mėginį į šį sąrašą buvo pagaminti, naudojant šį metodą)

Grynasis Svoris: apytiksl. 10 gramų

Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Papuošalai Išvados Tipas Kita

Panašūs produktai