Gėlių Žievelės Ir Klijuoti Modernus Gėlių Tapetai Rožinė/Žalia/Tamsiai Mėlyna/Oranžinė Vinilo Lipni, Kontaktų Knyga, Miegamojo Dekoratyviniais

€3.27

-47%

€6.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tapetai, Namų Tobulinimas, Pigūs Tapetai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Tapetai.

Daugiau Mėgstamus Produktus

> DiQiu Cun Išskirtinis Ekrano Užsklanda. > Mes teikiame platų įvairių tapetų. Daugiau Unikalaus Dizaino, Prašome Spausti Čia ↓↓↓

Kaip Įdiegti Lipnios Tapetai

Mieli draugai, sveiki atvykę į DiQiu Cun Parduotuvėje. Mūsų mažas, prekybos centras, galite sulėtinti savo tempą ir turi gera žiūrėti į tokius duomenis, nes po to, kai juos skaityti, gal savo nuostabų apsipirkti šiandien prasidės nuo šio momento. Geriausi linkėjimai!

Produkto Aprašymas

Produktų : atsparus Vandeniui Medienos pluošto 3d Tapetai Lipni Medžiaga : lipni Vinilo Tapetai Gaminio Dydis: Kaip opions rodyti 45cm*100cm/1.47 ft*3.28 ft ≈0.45㎡ 45cm*300cm/1.47 ft*9.84 pėdų ≈1.35㎡ 45cm*600cm/1.47 ft*19.68 ft ≈2.7㎡ Spalva : Kaip nuotraukas rodyti Funkcija : lipnios (Apačioje turite klijai, tiesiog nulupkite ir klijuoti), atsparus Vandeniui, Nuimamas,Lengvai valomas,Anti-Oil Pareigos : Baldų renovacija, apdailos, atsparus vandeniui, apsauga nuo dulkių, įdiegta paviršius gali būti valomas su vandens tiesiogiai. Naudoti:Gyvenamasis Kambarys,Miegamasis,Virtuvė,Stalo,Staliniai,Baldai ir Kt

Prašome Pastabos:

1. Spalvų tonai gali skirtis dėl apšvietimo kambaryje, piešiniai ant sienos nuoroda tik. 2 .Rekomenduojama pirkti pakankamai kiekius vienu metu, siekiant užtikrinti, kad jie kilę iš tos pačios partijos, taip siekiant išvengti spalvų skirtumo, kitą atpirkimo. 3.Tapetai jums bus gauti, gali turėti tam tikrų raukšlių apie tai, ar į abi puses, tačiau tai neturi įtakos ieško po klijavimas ant sienos. 4.Tapetai jums bus gauti, gali turėti tam tikrų raukšlių, arba abiejų galų, nes paketas bus kelyje ilgą laiką, tačiau tai neturės įtakos išvaizdą po klijuoti prie sienos. 5.Jei perkate daugiau nei 1 metras, mes išsiųsti visas kiekis roll(0.45*6m/roll)taip, kad būtų patogu savo "PASIDARYK pats" namuose.Nes ji gali padėti jums sumažinti nuostolių klijais. Prašome don' t klaidingai, mes išsiųsti mažiau, nes mes esame sąžiningas pardavėjas. Tai yra normalu ribose of1-3cm. Prašome būti tikri, kad pirkti.

Produkto Rodo

Daugiafunkcis:

"PASIDARYK pats" yra! Greita ir lengva įrengti - tiesiog žievelės ir klijuoti! Mūsų peeal ir klijuoti tapetai yra mouldproof ir drėgmei atsparus. Puikiai tinka tiek nuomininkų ir namų!

Nekilnojamojo Produktų Demonstravimo

Kaip Pack

Mieli draugai, mes naudojame super storas burbulas maišai supakuoti produktai, todėl jums nereikės nerimauti apie tai, ar produktai bus sugadintas arba nukentėjo kelyje, todėl jūs galite įsigyti su pasitikėjimu.

Prieš Ir Po Pakuotė

Pakuotės, Kai Gavote

Vietose, Tinka Tapetai ir Vietų Netinka Tapetai

Pristatymas

Savo užsakymą bus išsiųsti per tvarkymo laikas su sekimo numeriu. Prašome susisiekti su mumis greičiau laivybos, jei esate skubiai reikia sklypo. Ten gali būti daugiau ar mažiau atidėti, nes Ji yra oversea apsipirkimas,prašome apsvarstyti jūsų dekoro laiko nėra termino

Grįžta

Įsitikinkite, kad atskirų originalioje pakuotėje prekės nėra pradėtas, todėl, kad ji gali būti perparduoti. Prašome susisiekti su mumis sprendimas, jei gavote brokuotą ar klaidingų elementą.

Susisiekite Su Mumis

Susisiekite su mumis, kad paklausti apie prekę jei turite kokių klausimų įdomu. Tai būtų labai dėkingi, jei galite pasakykite mums savo idėją elementas, kurį gavo laimingas, ar ne laimingas.

Modelio Numeris JZ015
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Gėlių
Sertifikavimo ROHS
Stilius Japonija Stilius
Funkcija Anti-static
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Naudojimas namų ūkio
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Paviršiaus apdorojimas Įspaustu
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
Tipas Vinilo Tapetai
Medžiaga Vinilo

Panašūs produktai