Kūdikių Vonios Vandens Temperatūrą, Matavimo Kortelės Lipdukas Vonia, Baseinas Animacinių Filmų Temperatūra Kortelės Kūdikių Vonios Vandens Temperatūra Lipdukai

€0.78

-14%

€0.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vandens Termometrai, Motina & Vaikams, Pigūs Vandens Termometrai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Vandens Termometrai.

Parametrai:

1. Gaminio medžiaga: PVC

2. Patarimai, baby shower: kambario temperatūra vasarą paprastai yra apie 25-27 °C, o vandens temperatūra yra tinkamai apie 36-39 °C (galite padidinti vandens temperatūros ir kambario temperatūros pavasarį, rudenį ir žiemą), ypač kūdikiai iki 3 mėnesių amžiaus, ir jie gali lengvai sugauti šalta, jei ji yra per šalta jiems.

Prieš maudymosi, tėvai visų pirma turėtų pajusti vandens temperatūros, vidinė pusė iš jų riešai ir alkūnės. Vandens temperatūra turėtų būti šilta, o ne karšta. Kai kūdikių maudynių, reikia turėti kūdikio kaklo ir hip-saugiai ranka, kad būtų užtikrinta sauga

3. Kaip naudoti: Įmerkiamas vandens temperatūros kortelės visiškai vandenyje 15 sekundžių. Žalia vienas rodo esamą temperatūrą. Jei nėra reakcijos dėl temperatūros plokštė, temperatūra yra per šalta ar per karšta.

Savybės:

1. Jis gali išvengti apsinuodijimo gyvsidabrio žalą skaldytų tradicinių termometras. Jis yra saugus, draugiškas aplinkai, praktiška ir nebrangu.

2. Jis gali būti naudojamas kaip žaislas, kai vaikai vonia.

3. Ji yra tiksli, matavimo ir aiškus parodymas, intuityvus, patogūs ir daugkartinio naudojimo.

4. Lipnios juostos gali būti naudojamas pridėti prie pusėje, vonia ir niekada nebus nuplėštas.

5. Jis ateina su vandens linija, pridedant vandens tiksliai.

Pastaba:

Prieš maudymosi, tėvai turėtų patikrinti, ar šis produktas užtikrinti, kad ji būtų sveika, ir būkite atsargūs iš nusiplikymas.

Pakavimo Sąrašas:

1 * vandens temperatūra lipdukas

Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Kūdikio Temperatūra kortelės lipdukas
Termometras Tipas Skaitmeninis
Amžius 7-9M
Temperatūros diapazonas 0-40 ℃
Medžiaga Kita

Panašūs produktai