Mišrių Formų Siūti ant Akmenų 001GSHA Crystal Golden Shadow Cirkonio Siūti sagos "PASIDARYK pats" drabužis Amatų Suknelė Rivoli Lašas Masės

€2.85

-29%

€4.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Cirkonio, Namai Ir Sodas, Pigūs Cirkonio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Cirkonio.

Spalva: 001GSHA Crystal Golden Shadow

Dydis: Įvairaus Dydžio

Cool viskas sklandžiai, šviesus, nr. lustai ir įbrėžimų.

Tai mūsų pačių markės aukščiausios kokybės similiar, bet ne Swarov. Mes tik siūlome aukščiausios kokybės čia. Mūsų kokybė verta kainos.

Kai pirkėjų užsakymus, jei yra klausimų ir prašymų, prašome susisiekti su mumis arba užsisakyti pranešimą, kai užsakymas yra priimtas, paprastai išduodamas per 1-3 darbo dienas, kai kurių produktų reikia laikinai perdirbti. Mes susisieksime su pirkėju, gali pratęsti 2-4 dienas išsiųsti.

Labiausiai Prekės pristatymas iki Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, dalis užsakymo suma yra mažesnė nei $5 kaina, mes pasirinkti pagal Ekonomikos Pristatymas. Dauguma šalių, bus baigtas 15-30 dienų pristatymas, bet šį kartą tik biudžeto, faktinis pristatymo laikas nustatomas pagal vietos, pašto paslaugų, ji gali būti dėl kitų veiksnių, ir pratęsti, pristatymo, pirkėjas gali kreiptis į savo vietos, pašto paslaugų, suprasti dinamiškų prekių pristatymo. Kai užsakymo suma yra didesnė nei $200 , kai kuriose šalyse, Paprastai, mes pasirinkti DHL / UPS / Fedex/ TNT / SPSR/ RETS-EXPRESS/CDEK greitas pristatymas, tokių kaip Russion, Lenkija, Ukraina,Italija,Ispanija, Jungtinės amerikos valstijos ir pan. Prašome palikite man žinutę , mes pristatymo sklype per greitas pristatymas. Pirkėjai taip pat gali pasirinkti komercinės kurjerių mes nustatėme, kad įmoka, laivybos kaina, greitas pristatymo laikas paprastai yra 5-7 dienas. Mes priimame alipay čia. Visų didelių kredito kortelės yra priimtinas per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Mes taip pat palaikome , "Western Union", T/T, Prašome susisiekti su mumis. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. Paprastai mes parašyti žema kaina dėl pašto siuntų muitinio, Jei nurodymas yra didelė, prašome siūlo pripažinti vertę, tikimės ne probelm su savo papročius. Mes palikti teigiamą atsiliepimą, gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Rimtas Pirkėjas tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.Ačiū!

Reitingas Kalnų krištolas Siūti 6A Krištolo akmenimis
Produkto Tipas K9 Kristalų Suknelė Masės Dizaino Cirkonio
Rinkinys Tipas No
Spalva 001GSHA Crystal Golden Shadow
Modelio Numeris 3200,3210,3240,3230,3223,3265,3256,3250,3255...
Stilius flatback
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Formos Rivoli Lašas Aikštėje Trikampis, Ovalus Kosminės Stačiakampio Galaktikos Batono
Medžiaga Crystal
dydis Different Size
siūti Siūti Cirkonio suknelė dizainas, dekoravimas
Naudoti Siuvimo Krištolo Vestuvių Suknelė Drabužius
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CTPA3bI
Technics Siūti-On

Panašūs produktai