Naujas Ultragarso Šuo Chaser Sustabdyti Agresyvių Gyvūnų Išpuolių Repeller Žibintuvėlis

€2.93

-22%

€3.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Repelentai., Namai Ir Sodas, Pigūs Repelentai., Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Repelentai..

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Šio produkto priima dvigubo kanalo išplėstas, dvigubą šunų mokymo, sužadinimo ratai šunys, liting funkcija yra viena iš super ultragarso

ratai šuo vienetas, išvaizda, dizainas-prabangus, lengva nešiotis, jis ypač tinka lauko darbai, lauko, kelionės ir saugumo naktį patrulių, Tik mažiems šunims. Naudojamas siekiant užkirsti kelią šunų išpuolių, klausimas ultragarso atstumti šunį ar laukinis vilkas. Įprastomis aplinkybėmis, jis gali būti naudojamas kaip normalus žibintuvėlį apšviesti naktį. Ultragarso bangos pasiekia iki 125db. Garso šunims, bet ne žmogaus. Veiksmingai tikslinėms gyvūnų iki 20m atstumu. Taip pat gali būti naudojamas kaip šuo treniruoklis. Modelis: MT-651E Korpuso medžiaga: plastiko Spalva: juoda Dydis: 14cmx6cm (HxW) Galia: 1*9V baterija (neįtraukta) Tinka vartotojų: poilsiu, vaikštynės, dviratininkų, pristatymo žmonių, policija.

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Prašome leisti 1-2cm priemonė klaida dėl vadovo priemonė. Pastaba: Tik mažiems šunims, ultragarsu, nėra garantuotas, kad būti veiksmingas visų šunų veislių.

 

Komplektą sudaro:

1x ultragarso šuo chaser

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys
Elemento Tipas Repelentai.
Modelio Numeris ultragarso šuo chaser
Prekės Pavadinimas Leiskite Augintinio

Panašūs produktai