2020 Naujas Juokingi 3d Spausdinimo Kojinės Mielas 3D "vienaragis" Pobūdžio Unisex Kojinės Karštos Moterys Unisex Mados Sox Animaciją Kačių Sox

€1.00

-25%

€1.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Kojinės.

Aprašymas: Dydis: vienas dydis,tiktų labiausiai (Mėgėjams ir šeima gali dėvėti pačios kojinės, ji puikiai!) Pastaba "Atsitiktinai 3D atspausdintas": 1.Visi mūsų kojinės yra visiškai naujas." Atsitiktinis 3D atspausdintas" kojinės yra visiškai nauja ir juokinga,jie bus siurprizas jums,jai,jam,už savo draugus,už savo gerbėjams. 2.Jei galite pasirinkti spalvą formos dugną "Random 3D atspausdinta",mes išsiųsti savo atsitiktinius gražus juokinga 3D spausdinimo kojinės.Šiuo atveju, spalvos ir stilius yra atsitiktinis,bet kokio stiliaus. 3.Jei jūs nieko prieš, tai,prašau, nereikia rinktis "Random 3D atspausdinta",galite įsigyti stilius, ko jūs tikrai norite tiesiogiai,mes išsiųsti prekes pagal jūsų užsakymą. Kiekis :1 Pora Kojinių tipas: Atsitiktinis kojinių Medžiaga: Poliesteris,Medvilnė Taikoma Lytis: Unisex,Moteris,vyras,Panele,Vaikai,Vaikų,Mergaičių,berniukai,mėgėjams,porų spalva: Įvairių modelio Modelis: Simbolių Produkto Pavadinimas: Natūralūs,paprasti,kasdienių 3D printi kojinės Kostiumą už sezonas:vasaros,pavasario,rudens,žiemos

Pakuotė:

1 Pora 3D Spausdinimo vienos Lyties Pora, Kvėpuojantis Tampri, Kojinės Meilužis Dovanos

OPP paprasta pakuotė, be jokių ženklų ir kainų etiketes.

Pastaba: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 3. Vienetų konvertavimo:1INCH=2,54 CM ARBA 1CM=0.39 Į.

1.Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą. 2.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu; dauguma šalių pasiekti per 15-45 reikalas dienų . 3.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti produktų 65 dienas .Ir prašome pateikti mums 3 darbo dienų, tikrinti negavusieji paketą ir priežastis. 4.Jei pasirinksite laivybos variantas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , ji negalėjo pateikti sekimo informacijos po išėjimo iš Kinijos, bet nesijaudinkite, ji taip pat bus pristatyta jūsų šalyje sėkmingai. 5.Jeigu norite sekti prekės info viso kurso realiu laiku, prašome pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu . Ir jei jūs vis dar turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, Ir mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums , prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.Prašome neatidaryti ginčų su mumis, mes imtis atsakomybės už išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Prekybos Vadovą ar raidės, prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamą (1-2stars) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis .

Modelio Numeris A101
Procesas Antspaudas
Modelio Tipas Animacinių filmų
Storis Standartas
Medžiaga Medvilnės
Produkto Kategorija Valtis kojinės
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Audinio pavadinimas Šukuotos medvilnės
Modelis Animacinių filmų
Funkcija Nematomumas, orui, prakaito absorbcija, kvapų prevencija
Taikoma Lytis Neutralus/male
Tinkamas sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą, Vasarą
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius Saulės Sistema
Elemento Tipas Kojinių
Spalva Kaip schema
Produkto amžiaus klasifikacija Suaugusiųjų Kojinės
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai