12 led UV 2vnt/daug 5g TP-2500 LOCA UV skysčio optinis aišku, klijų tp2500 uv klijai touch "ekraną" samsung "galaxy " iPhone"

€3.51

-23%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

12 led UV 5vnt/daug 5g TP-2500 LOCA UV skysčio optinis aišku, klijų tp2500 uv klijai touch "ekraną" samsung "galaxy" iPhone " 100% NAUJAS Puikiai pakeisti jūsų klaidingas/neveikia touch screen lcd objektyvas Tai Originali LOCA (Skystis Optiškai skaidrus Klijai) Klijai.Ateina viduje švirkštų. Švirkštas padės apsaugoti jį nuo grūdinimas nuo įprastų šviesos.UV Šviesos turi būti naudojamas gydyti UV Klijais, jis tiesiog sukietėja maždaug po 30 sekundžių, tačiau rekomenduojama išgydyti laikas apie 3 minutes stipriai laikyti. Saulės šviesa gali būti naudojama per daug, bet tai užtruks šiek tiek daugiau laiko, kad išgydyti. Pakeisti sugedusią dalį ir pradėti naudoti savo prietaisą vėl tik Aksesuaras. Telefonas neįskaičiuotos Jokios montavimo instrukcija yra įtraukti į šį pirkimą. Atkreipkite dėmesį, kad mes negali būti laikomi atsakingais už bet kokią žalą, sukelti, o įdiegus šį elementą. Galiojimo Terminas: 5 mėnesio

Aprašymai:

Šis produktas yra specialiai naudojamas mobiliojo ryšio telefoną, planšetinį kompiuterį, jutiklinis ekranas, laminavimo, kad aukštas šviesos pralaidumo UV klijais.

Pavyzdžiui, stiklinį dangtelį, kad mobilusis telefonas yra krekingo, bet touch panel yra vis dar gera su LCD. Tik reikia stiklo danga ir naudoja šią klijai padengti stiklo dangtis, touch panel ir LCD.

Savybės:

Jis yra bespalvis ir skaidrus, pralaidumas yra daugiau kaip 98%, ir išlyginimas stiprybė yra geras.

Programos: mobilusis telefonas, skaitmeninės elektronikos.

Techniniai duomenys:

Talpa: 5 ml

Lipniosios medžiagos tipas: stiklas

Klampumas: 2500 (Pa.- ai)

Pareigos: sukibimo

Šiltas Patarimai:

1. Tai klijai turi būti vulkanizuojama su ultravioletinės šviesos ar UV lempa, 365NM virš 12W.

2. Tai klijai gali būti naudojamas mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio ekrane, krekingo remontas.

Pakuotės:

2*5ml tp-2500

1*12led uv(neapima baterija)

1*stūmoklis

10*dulkių švarus audinys

1*rankena

1*vielos

Prekės Pavadinimas HDCSUN
Modelio Numeris tp-2500
Tipas Silikono Hermetikas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Panašūs produktai