GAM-BELLE 120pcs Dvipusis Netikrų Nagų Dailės Lipni Juostelė, Klijų Lipduką "PASIDARYK pats" Patarimai Netikrą Akrilo Nagų Manikiūro Gelio Makiažo Priemonė

€0.70

-40%

€1.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lipdukai & Lipdukai.

Lakštai/24pcs Dvipusis Netikrų Nagų Dailės Lipni Juostelė, Klijų Lipduką "PASIDARYK pats"

Žanras: Kiekis : 5 Lapai(kiekvienam 24pcs) Medžiagos: Lipnios Juostos Medžiagos: Lipnios Juostos Dydis app :8.5x7cm (Konvertuojant: 1cm=0.39 colių) Kaip naudoti: Pasirinkite lipdukas, kurios tinka, neteisingų nagų patarimas. Imtis lipdukas ir įdėkite jį į netikrus nagų patarimas. Švelniai paspauskite ant lipduko, siekiant užtikrinti, kad nebus burbulas, ar skirtumas tarp lipduko ir netikrų nagų patarimas. Nuimkite apsauginę lapas iš lipduko. Vieta netikrų nagų patarimas pirštu Paspauskite netikrų nagų patarimas link pirštą su slėgio 5 sekundes. Pašalinti, muilo jūsų pirštas (- ai) šiltu vandeniu, švelniai judėti neteisingų nagų patarimas toli nuo savo piršto. Pakuotės Turinys: 1 X 5 Lapai (kiekvienam 24pcs)

Kiekis 120pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Stilius Prancūzijos Nagų Patarimai
Prekės Pavadinimas GAM-BELLE
Modelio Numeris Prancūzijos Nagų Patarimai
Medžiaga Lipnios Juostos
dydis French Nail Tips

Panašūs produktai