9H Visišką Padengti Grūdinto Stiklo iPhone 7 8 6 6s Plius Screen Protector Apsauginė Plėvelė iPhone X XS Max XR Pro 11

€0.75

-34%

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Pastaba: (, prašome perskaityti prieš užsakymą) rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas (Įskaitant 3 žodžiai) dėl to, kad nauja politika rusijos muitinės, suteikti pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka. 1. Siekdama išsaugoti laivybos kaina mūsų klientams, mes atsiųsime produktų, nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius", kurie negali būti kelio, po sklypas kairėje Kinijos. Tačiau tai greičiau daugelyje pasaulio šalių. 2. Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį. Jeigu jums reikia visą stebėjimo, prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" ar kitų skubus pristatymas verslas, bet jis bus padidinti jūsų laivybos kaina. Ačiū už jūsų supratimą. 3. Normalus transportavimo laiką, reikia nuo 25 iki 60 dienų ,Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes ,nereikia atidaryti ginčų , Susisiekite su mumis ! Mes išplėsti pristatymo dieną, arba atsiųsti jums naują pakuotę. 4. Jei jums pratęsti prekių pristatymo metu jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis išspręsti šią problemą, suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,. 5. jei unluckly stiklas yra plyšta, pls imtis nuotraukas mums, mes atsiųsime jums naują ar grąžinti pinigus. 6. Mieli draugai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, o ne kreipiasi dėl ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą! Leiskite mums palaikyti gerus verslo santykius. Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, linkiu jums visiems laimingas pirkinių! Savybės:3D Išlenkti Krašto pilnas draudimas gynėjas su skaidraus stiklo viduryje, minkšta dalis, aplink yra minkštas anglies pluošto krašto, jis yra minkštas, kaip "plastiko", jei jums rūpi, ar nepatinka, nereikia šaudyti, ačiū Kietumas:9H 3 kartus sunkiau nei PET screen protector. ekrane bus ne gauti subraižyti net naudojant kietųjų objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus Subtilus prisilietimas: Dėl nugaros pusėje iš stiklo, padengto stiprus silikono sluoksnio, kad įrenginio ir lengvai pritvirtinti ekrane stipriai, kad nebūtų paveikti, jautrumą jutiklinis ekranas Oleophobic danga: Nano technologija tvarkymo Oleophobic danga, kuri užkirstų kelią pirštu spausdinimo lapų paviršiaus ekrano ir purvo dalykas gali būti valomi labai lengvai Anti-sudužti:

Stiklo screen protector nebus suskirstytas į mažas gabalas su aštriais kraštais.Ji vis dar išlaiko visas gabalas screen protector, siekiant apsaugoti jūsų telefono ekraną nuo subraižyti

Pardavimų modelis Mažmeninė ir didmeninė prekyba
Suderinama Modelis 2 "IPhone" 8 8 Plius pilnas draudimas screen protector
Prekės Pavadinimas EVLARUBY
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Apsaugoti telefono ekraną nuo dulkių ir įbrėžimų
Paviršiaus kietumas 9H Kietumu
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Suderinama Modelis 4 "IPhone" 11 " Pro Max
Medžiaga Nano-padengtas Grūdinto Stiklo Plėvelės
Naudoti mobilusis telefonas
Tipas Priekinė Plėvelė
Iphone 7 Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo "iphone" 7 plius 3D visiškai padengti grūdinto stiklo
Screen Protector Tipas Super Aišku, Grūdintas Stiklas Screen Protector, iPhone 6 6s 7 8 Plius
Suderinama Modelis 3 "IPhone" X pilnas draudimas screen protector
Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Kilmės vieta guangdong, Kinija (Žemyninė)
Funkcija Nano-danga, HD,9H Paviršiaus Kietumo, Anti-shock"), Anti-scratch
Suderinama Modelis 1 IPhone 6s 6 visiškai padengti screen protector

Panašūs produktai