1PCS 25mL Sekso Tepalas Skaidrus Lubrikantas Vandens pagrindu Sekso Alyvos Tepalo Makšties Analinis Gelis Suaugusiems, Sekso Žaisti Produktas

€0.69

-33%

€1.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vibratoriai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Vibratoriai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Vibratoriai.

Savybės:

1.Ilgalaikis šilkiniai jaustis, hipoalergicznych ir ne lipni-aukščiausios kokybės tepalas skirtas pojūtis sklandžiai ir minkšta oda.

2.Grynų natūralių ingredientų, moterų, vyrų, poros, mėgautis sklandžiai ir gaivus tepalas, tinka visoms žaidimai ir žaislai žaidi.

3.Saugus ir be šalutinio poveikio Ilgalaikio tepimo efektas, ultra-long detonavo erotika frenzy.

Naudojimo būdas:

Iki lytinių santykių su šiltu vandeniu, valyti užsiuvimas, klitorio su šiuo produktu ant grindų lūpos, vėl į makštį, gali būti, kiekvieną kartą, dydis 3-5ml.

Specifikacija:

Medžiagos: išgrynintas vanduo, glicerinas, alijošiaus ekstraktas, gelis ir kt.

Grynasis kiekis: 25ml

Gaminio dydis: apie 3.43 colių * 1.18 colių(L*W)

Produkto savybės: Šis produktas naudoja vandenyje tirpi formulė, tepimo nėra riebūs, jokių pigmentų ir skonis; taikomos tepti svetainėje, atleiskite sklandų jausmas. Pareikšti nuostabi patirtis.

Komplektą Sudaro:

1pcs * Tepalo Alyvos

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3.Šis produktas tinka įvairaus amžiaus moterims, makšties išskyros sumažėjimas atsiranda dėl makšties sausumas, skausmas lytinių santykių metu, frigidity ir po gimdymo makšties poilsiui, bet taip pat, kaip masturbacija sekso žaislai, sauso tepimo prietaisų, į žmogaus kūną.

Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Tepalas, Alyva
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai