1PCS 1,5 V AAA Šarminės Baterijos Ilgo laikymo trukmė Pirminės sausos ląstelių 1,5 v LR03 am4 baterija mp3 ir žaislai belaidžio ryšio pelę

€5.80

-5%

€6.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pradinis Ir Sausųjų Baterijų, Buitinė Technika, Pigūs Pradinis Ir Sausųjų Baterijų, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Pradinis Ir Sausųjų Baterijų.

Ilgą galiojimo laiką Pirminės sausos ląstelių 1,5 v aaa lr03 am4 šarminės baterijos mp3 ir žaislai belaidžio ryšio pelę

Didesnis Energijos Tankis: ši baterija buvo dvigubai didesnis energijos tankis Leclanché ląstelių ir cinko-anglies baterijas. Tai leidžia baterijos pagaminti tą patį energijos, o trunka ilgiau nei kitos baterijos. Ilgesnį Galiojimo laiką: Ji gali trukti iki septynerių metų nenaudojama, numesti apie penkis procentus savo energijos per metus. Tai reiškia, kad ji nėra lengvai paleisti iš energijos, o ne naudoti. Ši baterija taip pat veikia net esant labai žemai temperatūrai. Jautrumas nuotėkio, taip pat yra mažos, palyginti su Leclanché cell baterija. Saugos ir Draugiška aplinka: ši baterija turi mažesnį poveikį aplinkai, nes Gyvsidabris ir Kadmis Nemokamai . Ji nereikalauja jokių specialių atliekų šalinimo būdai. Junginiai, viduje šarminės baterijos nekelia rimtų sveikatos problemų, išskyrus švelnų dirginimą. Pagrindinės Taikymo: Nes šarminės baterijos suteikti daugiau energijos, nei cinko baterijos, jums reikia naudoti šarminių elementų prietaisų, tokių asToys, buitinė Technika, buitinė technika, Nuotolinio Valdymo ir t.t.

Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis aplinkai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
dydis AAA
Baterijos Tipas Šarminės Baterijos
Modelio Numeris AAA LR03
Kiekis 1pieces
Sertifikavimo NĖRA
Cheminė sistema
Įvykdymo laikas 180 minutes
Savybės
Įkraunamas

Panašūs produktai