Originalaus Dizaino Vario Cirkonis Prabanga Spalvinga Vaivorykštė Huggie Auskarai Moters, Merginos Geros Kainos Stud Auskarai Papuošalai Dovana

€3.70

-5%

€3.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai.

Jei sumaišykite kad daugiau nei $180, nemokamas pristatymas: DHL,Aramex, Fedex ar AVS Vardas: AAA Kubinis Cirkonis Stud Auskarai Medžiaga: Varis,AAA Kubinis Cirkonis Kokybė: 100% Brand New Aukštos Kokybės Spalvą Pasirinkti: paauksuoti: 3 Kartus Bauda Poliravimo Veidrodis Apdaila Padengtą , nėra lengva išnyks Kad daugiau nei 2 gabalus, Nuolaida 3% nuolaida

DUK IR GRĄŽINIMAS

Q: Kai gali užsisakyti būti siunčiami ir kaip aš galiu jį gauti ? A: kad gali būti išsiųstas per 1-3 dienas .Pristatymo laikas reikia apie 12-35 dienų darbo dienų nuo Kinijos Oro Pašto ir aroud 3-5 darbo dienas nuo DHL / FeDex / UPS / EMS. Klausimas: Kodėl jūsų prekės yra daug gerų fro geros rinkos ,yra kokybės garantija ? A: Nes mes turime savų gamyklos ,kokybės kontrolė yra labai griežta ,tiesioginis pardavimas ir wholeasale prekes internetu ,todėl mūsų kokybės ir kainos labai geros . Q: aš noriu, rūšiuoti įvairių stilių ,wholeasale gali maišoma kartu ? A: Taip ,tikrai .Galite naudoti vežimėlio ir pasirinkite dizainus, kurie yra intersted ,ir jie supras, kad ji kartu . Dėkoju už jūsų laiką ! Mes guarabtee jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums , jei produktas turi kokybės problemų.

ATSILIEPIMAI

1. kai jums priimti mūsų prekes ,jei įsitikina ,prašome pateikti mums gerą reitingą(5 žvaigždučių).Tai yra labai svarbu už mus . Mes constandtly pagerinti geriausias paslaugas kiekvienam klientui! 2. Jei turite klausimų apie mūsų produktus ,be kurių susisiekite su mumis ,nesuteikia mums neigiamą įvertinimą , pasakykite mums, kas yra priežastis ,mes naudosime geriausią aptarnavimą, patenkinamo atsakymo!

Spalva Auksas
Formos\modelis ROUND
Pavadinimas AAA Kubinis Cirkonis Stud Auskarai
Prekės Pavadinimas NIDIN
Aukso Spalvos Danga 3 Kartus Bauda Poliravimas Apdaila Danga , Nėra Lengva Išnyks
Dropshipping Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Vario
Atgal Rasti Push-atgal
Paramos Didmeninės Didelis didmeninė, susisiekite su mumis
Lytis MOTERIS
Pritaikymas Auskarai Moterims, Merginos
Bauda ar Mados Mados
Stilius Moterų CZ Auskarai
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Svoris 4G/Pair
Elemento Tipas Auskarai
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Proga Sužadėtuvių, Vestuvių, Atostogų, Dienos ir t.t
Express Nemokamas Pristatymas Kad > 180USD Nemokamai DHL/EMS
Modelio Numeris E54
Formos ROUND

Panašūs produktai