Mini PCI-E Pratęstas Linija Kortelės Adapteris USB 3.0 PCI-E 1X iki 16X Grafika ilgiklis KOMPIUTERIUI, Kompiuteris ilgiklis Tiekimo

€0.50

-35%

€0.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

Savybės:

1. Grafika maitinimo, naudojant keturių kietieji kondensatoriai, kad grafika kortelės elektros energijos tiekimas daugiau kaip stabilus ir saugus.

2. Perdavimo kortelės 6PIN sąsaja 12V patobulintas DC-DC maitinimo šaltinis, taip, kad grafikos plokštę iš plokštė nepriklausoma nuo valdybos, kad būtų sumažinta našta plokštė priimti daugiau grafikos.

3. Grafika kortelės lizdą, naudojant originalias importuotų jungtis, grafikos plokštė ir jungtis kontaktų geriau.

4. PCI-E jungtis su multi-layer, ekranuotas laidas, ilgiausiai gali būti prijungtas prie 3M ir nebus susilpnintas signalas.

5. USB kabelis yra minkštas ir stabilus, lengvai sekti, grafika kortelės gali būti pateikiami.

6. Lizdas su fiksuota sagtis, patogiau pašalinti grafika ir stacionarių grafika, grafika kortelės bus nepriklauso nuo lizdo.

7. Vielos naudojant esamą kasybos naudoti iš labiausiai stabilios gamintojų siurbimo viela (kad konfidencialus), vientisumui užtikrinti signalas.

8. USB linija rinkoje nėra pintas ekranas neto, todėl bus labai nestabili reiškinys. (ne visas eilutes, gali būti naudojamas kasti).

9. Elektros linija yra pagamintas iš gryno vario, siekiant išvengti šaudymo liniją per kasyba.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta, Mėlyna

Pakuotę sudaro: 1Pc Pratęsti Kortelę

Atsargumo priemonės:

1. Tai ilgintuvą galima plokštė PCI-E lizdas, (1X, 2X, 4X, 8X, 16X). Prašau įjunkite, diskelis maitinimo laido, kai jį naudoti. Prijunkite PCI-E išplėtimo kabelis turi būti susmulkintos, kai kompiuterio ir įjunkite laidą, įsitikinkite, kad naudoti, norėdami pamatyti atsargumo priemonės!

2. Pacios vielos yra individualus, prašome ne tik rasti liniją prijungti!

3. Prijunkite linijos turi būti aišku, kada kryptimi, nejunkite ir plug pozicija, siekiant išvengti nudegimų įranga, prijunkite pirmasis įrenginys, kai lizdą ir įjunkite linija, kad būtų išvengta per didelio jėgos lizdas kištukinis lizdas pertraukos.

4. Dual-core vaizdo plokštė su senas kabelis rekomenduojama, plokštė, taip pat rekomenduojama 16X senas laidas.

Produktų Statusas Sandėlyje
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No
Tipas Ilgiklis

Panašūs produktai