1pc Reguliuojamas Vandens čiaupas 360 Laipsnių Pratęsimo Filtras Dušo Vandens čiaupas Vonios Maišytuvas " Plėstuvo Namų Virtuvės Reikmenys

€1.63

-30%

€2.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Maišytuvas Ilgikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Maišytuvas Ilgikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Maišytuvas Ilgikliai.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Pirkimo Pastabos: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, siekiant suteikti pirkėjams, kurių geresnes paslaugas, prašome pažvelgti į šiuos turinio pirma, ačiū jums už jūsų bendradarbiavimą! Produktų šioje parduotuvėje yra visos nekilnojamojo kulka nuotraukas, ir produktai turi išsamius aprašymus, medžiagos, matmenys, svoris, ir tt, prašome būti tikri, kad perkate! 01 Produkto aprašymas: produkto aprašymas nurodymus ant pakuotės ir užsisakyti metodai. Prašome užsakymus pagal reikalavimus. Jei turite specialių poreikių, prašom patvirtinti su klientų aptarnavimo, kad prieš pateikiant paaiškinimai. 02 Chromatines aberacijas aprašymas: produktas chromatines aberacijas ir spalvos bus skirtingos dėl skirtingos fono, šviesos, ir kompiuterio ekrane mažinimo laipsnį nuotrauką. Tai ne per valdomas asortimentą ir nėra kokybės problema. Produktas yra taikomos konkrečiam produktui. Jei esate labai susirūpinęs dėl spalvų skirtumas ir nedidelių defektų, prašome atidžiai apsvarstyti, prieš nusprendžiant, kad.

Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1pc
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai