Super Ryškių Drabužių Siuvimo Mašina Light10/20/30 LED Daugiafunkcinis Lankstus Darbo Lemputė šviesos Workbench Tekinimo, Gręžimo Paspauskite

€2.97

-9%

€3.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pramoniniam Apšvietimui, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Pramoniniam Apšvietimui, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Pramoniniam Apšvietimui.

Jingmai yra kompanija, kuri specializuojasi gamybos siuvimo mašinos žibintai. Yra dvi gamyklas su didelės eksporto apimties. Draugų visame pasaulyje kviečiami konsultuotis ir įsigyti. Aprašymas: Siuvimo yra labai subtilus dalykas, kai jums naudoti siuvimo mašina, jums reikia LED lempos apšviesti, siekiant palengvinti savo siuvimo. LED lempa su kištuku, jungikliu ant nugaros stiprus magnetas. Gali būti adsorbuoti siuvimo mašina. Savybės: Turintys patvaraus plastiko lempos korpuso, saugus ir ekologiškas naudoti. 10/20/30 LED karoliukai bus apšviesti net tamsiausią darbo srityse, taupo energiją, atsargūs savo akimis. Lengva pritvirtinti ir nuimti su savo ultra-stiprus magnetinis pagrindas. Turi įmonė, siuvimo mašina, ar bet kokio metalinio paviršiaus. Lankstus kaklas leidžia šviesa turi būti koreguojama, tiksliai, kur jums reikia, kad ji būtų. Lengva nustatyti atsižvelgiant į jo pageidaujamą vietą. Su 1.4 m pakankamai ilgai, AC kištukas maitinimo laido, galite prijungti jį prie savo idealios padėties. Su ON/OFF jungiklis, ji yra visiškai jums kontroliuoti šviesos patogiai. Specifikacija: Būklė: 100% Naujas Prekės ženklas Spalva: Parodyta, kaip paveikslėlyje, Korpuso Medžiaga: ABS + PC Šviesos Šaltinis: 10/20/30 LED Galia: 0,5 W/1W/.5W Įtampa: AC110V/220V Kištuko Tipas: JAV Kištuko, EU Plug (Pasirinktinai)

Kištuko Tipas MUMS/ES
Naudojimas Pramonės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Savybės Mašinos Šviesos
Korpuso Medžiaga ABS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Maitinimo Šaltinis DC
Modelio Numeris Siuvimo Mašinos Šviesos
Yra Pritemdomi No
Įtampa 110-240V
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindo Tipas Pleišto
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Svoris 140g

Panašūs produktai