Skaitmeninių failų graži dėžutė 3d modelį STL pagalbos cnc STL formato 3d modelis cnc stl paramos artcam vectric aspire 2019-1

€3.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medienos Apdirbimo Mašinų Dalys, Įrankiai, Pigiai Medienos Apdirbimo Mašinų Dalys, Aukštos Kokybės Įrankiai, Medienos Apdirbimo Mašinų Dalys.

skaitmeninių failų graži dėžutė 3d modelį STL pagalbos cnc STL formato 3d modelis cnc stl paramos artcam vectric aspire 2019-1 Modelis CNC staklės, 3d pagalbos programa, pavyzdžiui, Artcam, Type3, Siekius ar kitų programų. Maršrutizatorius malūnas. STL formatu. Prieš perkant modelį, įsitikinkite, kad galite importuoti (ne atvira tiesiogiai) modelis. Po apmokėjimo, siunčiu tau laišką failus į STL formato į savo El. paštą. Modelis negali platinami trečiųjų šalių, bet pramogos, įskaitant, cd, dvd įkelti į svetaines, ftp svetainės, perduodami elektroniniu būdu. Nemokamas pristatymas per laišką ar Nuorodą. Visi užsakymai yra pristatomi per 1 darbo dieną ar anksčiau po apmokėjimo atvyksta. Mes neturime laivų išgraviruotas gaminį, jūs gausite tik skaitmeninį failą .stl formatas paštu. Skaitmeninis failą CNC, o ne fizinis produktas. Mes atsiųsime jums tik nuorodą atsisiųsti atsisiųsti failus.

Modelio Numeris Dėžutė

Panašūs produktai