Matinis Priekyje Ir Užpakalinėje Hidrogelio Filmas "Huawei" P40 Pro 30 Lite P20 Matinio Ekrano Apsaugos Huawei P20 Pro Dangtelį ( Ne Stiklo )

€1.97

-11%

€2.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Matinis Priekyje ir užpakalinėje Hidrogelio Filmas "Huawei" P40 Pro 30 Lite P20 Matinio Ekrano apsaugos Huawei P20 Pro Dangtelį ( Ne Stiklo ) Hidrogelio Filmas "Huawei" P20 / P20 Pro /P20 Lite /30 /30 Pro /30 Lite /P40 /P40 Pro /P40 Lite [Pilnas draudimas], Mes rekomenduojame pirkti 2 vienetų bent , kad jūs galite mėgautis papildomą 5% nuolaidą ir Gali būti naudojamas atsarginių. Savybės ir Specifikacijos: -Priekinio ir galinio vandens gelis, visiškai apsaugoti savo telefono -Gali būti įterptas kelis kartus, naudojama po sulygiuokite skyles -Visiškai padengta Hidrogelio Filmas suteikia aukšto lygio apsaugą už jūsų Nugaros. -Hidrofobinės ir Oleophobic danga apsaugoti jūsų telefoną nuo dėmių, pavyzdžiui, naftos, pirštų atspaudai ir t. t. -Super plonas ir aukštą skaidrumo dizainas garantuoja HD " žiūrėjimo patirtis. Įdiegimo Vadovas: 1. Valyti savo ekraną su šlapia ir sausa medžiagos skiaute ir tada naudokite dulkių valiklis pašalina dulkes 2. Vieta screen protector į Galinį Ekrano ir užfiksuokite screen protector teisingai 3. Naudoti kortele stumti iš apsaugines plėvelės! 4. Naudoti korteles, kad krašto tvarkymo puikiai! Produktų sąrašas: 1 x priekyje ir gale Hidrogelio Filmas "Huawei" 1 x Valymo Kostiumas 1 x Kortelės

Suderinama Huawei Modelis 30
2 funkcija Anti-pirštų atspaudų Hidrogelio Filmas
Modelis 1 Už "Huawei" 30 lite screen Protector
3 funkcija Pilnas Draudimas Lenkti Minkštas Filmas Apima Ne Stiklo
Modelis 4 Už "Huawei" P40 Pro screen Protector
Modelis 2 už "Huawei" P40 lite Screen Protector
Prekės Pavadinimas LPLEA
Savybės Matinis
Funkcija 1 Matinis Priekio Atgal Screen Protector
Modelis 3 Už "Huawei" P40 screen Protector
Tipas Priekinė Plėvelė
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Telefonas Suderinamas Prekės "Huawei"
Naudoti mobilusis telefonas

Panašūs produktai