Sanlutoz Gėlių Kūdikių Mergaičių Rompers Vasaros Rankovių Kūdikių Drabužiai Cute Kūdikių, Mergaičių Drabužiai

€2.87

-29%

€4.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rompers, Motina & Vaikams, Pigūs Rompers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Rompers.

Sanlutoz Gėlių Kūdikių Mergaičių Rompers Vasaros Rankovių Kūdikių Drabužiai Cute Kūdikių, Mergaičių Drabužių Prekės Ženklas: Sanlutoz Prekės Nr.: BRS2044-S Medžiaga: 100% Medvilnė Sezonas: Vasaros , Rudens , Pavasario Funkcija: O-kaklo ir mielas įprotis, kūdikių Priežiūros nurodymai: skalbimo mašinai ; Kietas Geležies ; Lengvas procesas, jei sausas valymas, nenaudokite baliklio ; nėra būgniniai sausas, Dydis 0-6m Šortų Ilgis 21(cm) Liemuo 40(cm) 6-12m Šortų Ilgis 22(cm) Liemuo 42(cm) 12-18m Šortų Ilgis 23(cm) Liemuo 44(cm) 18-24m Šortų Ilgis 24(cm) Liemuo 46(cm) 2-3 metus, Šortų Ilgis 25(cm) Liemuo 48(cm) * Dydis matavimai gali būti 1-3 cm skirtumas. * Įvairių mašinų ekranai gali atsirasti spalvos skirtumas. * Pastaba: Visi spaudiniai yra rankomis dažyti. Modelis gali būti šiek tiek skirtingas kiekvienoje audiniu.

Sanlutoz skirtas tam, kad patogiau ir saugiau drabužius mūsų kūdikiams ir vaikams. Visi švieži dizaino pridėti daugiau happniess vaikystėje. Mes patikimi motinų iš viso pasaulio. Įvairiais metų laikais, Sanlutoz naudoja tinkamų audinių, spalvų ir apdailos, kad sukurti įvairių stilių. Mes augti su kūdikiams ir vaikams su minkšto audinio, gražus pjovimo ir unikalus dizainas.

Mes atnaujinti naują informaciją apie Sanlutoz! Laimingas klientai bus net gauti dovanų iš jav! Ateiti ir pasidalinti savo istorijomis apie Sanlutoz su mumis! Įkelti nuotraukos ir komentarai yra laukiami! Prašome sekite mus!

Elemento Tipas Rompers
Lytis Moteris
Medvilnės Vaikiški Drabužiai Naujagimio Merginos Rompers
Vasaros Kūdikiams Mados Kūdikių Drabužiai Mergaitėms
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas Sanlutoz
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Amžius 25-36m
Modelio Numeris BRS2044-S
Apykaklės O-Kaklo
Uždaryti Tipas Kuriems Mygtuką

Panašūs produktai