YWK Kalėdų Nagų Dailė Spausdinimo Štampavimo Šablonai Nerūdijančio Plieno Snaigės Nuotraukų Spausdinimo Plokščių Geometrinių Antspaudas Trafaretas

€0.49

-24%

€0.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Šablonai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Šablonai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Šablonai.

Instrukcijos: plokštės yra apsaugotas pagal plona skaidri apsauginė plėvelė, prašome pašalinti plėvele prieš naudojimą, kad nagų lakas gali būti perduoti stamper.

Pastaba: pagrindinės funkcijos mėlyna apsauginė plėvelė yra apsaugoti Plokštė yra subraižytas. Kadangi Plokštė yra nerūdijančio plieno gaminių, įbrėžimų, mėlyna apsauginė plėvelė transportavimo metu priklauso į įprastą svetainę, kuri neturi įtakos normaliomis produkto naudojimo(prašome pašalinti plėvele prieš naudojimą). Nereikia pirkti šio produkto, jei turite omenyje apsauginės plėvelės įbrėžimas.

Aprašymai

1pc 56mm/100*40mm Nagų Štampavimo Šablonai

Kaip naudoti:

1) Nuimkite apsauginę plėvelę

2) Taikyti štampavimo nagų lako ant norimo dizaino

3) Pašalinti perteklinį nagų lakas su grandiklis, naudojant 45º kampu

4) Pasiimti dizainas su stamper naudojant valcavimo judesio

5) Antspaudas dizainas jūsų nagai, naudojant valcavimo judesio

6) Taikyti viršutinį Sluoksnį, ilgiau trunkantis rezultatas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dizainas: Geometrijos Dream Catcher Gėlių Lapų Gyvūnų Modelio Vasaros Vaisių Animacinių Filmų Gyvūnų Drugelis

Pakuotės Turinys: 1pcs Nagų Dailės Antspaudas Šabloną

Instrukcijos:

Plokštė yra apsaugotas pagal plona skaidri apsauginė plėvelė, prašome pašalinti plėvele prieš naudojimą, kad nagų lakas gali būti perduoti stamper.

Laivybos Sąlygų: Mes atsiųsime Jūsų, Kad Per 2 dienos Nuo gavome Jūsų Mokėjimą. Prašome Pasirinkti Laivybos Jūs Norite. Laivybos, Mes norėtume Pristatyti Detales Jums Čia: (1). Nemokamas Pristatymas El. paketas arba China Post " Oro Paštu. Jei Nori Naudotis Express Pristatymas, Reikia Mokėti Papildomą Mokestį Už Užsakymą. (2). El. paketas yra Tik MŪSŲ Klientas, Tai Trunka apie 12Days Atvykti . (3). Kinija Paštu, Oro Paštu Siųsti Dauguma Kalorijų, Tai Trunka apie 20 Dienų Atvykti. (4). Jei pasirinksite EMS/DHL/UPS Siuntimo, Tai Trunka 5-8Days Atvykti. Už Produktą, Kuris Apima Baterija, Mes Siūlome, Jūs pasirenkate EMS Pristatymas. DHL ir UPS, Turi Griežtą Politiką, Baterija Tvarka. Klientų Šalinimas: Kiekviena Šalis Turi Skirtingų Tarifų Politikos, Atsiprašome, Mes Neatsakome Už Dėl Kliento Patikrinimas. Maloniai Prašome Apie Tai! Aptarnavimas Po Pardavimo: Mes Esame Profesionalus Verslo Įmonės. Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums. Jei Turite Klausimų Apie Mūsų produktus Ar Paslaugas, Prašome Siųsti MUMS Žinutę. Mes pasistengsime Atsakyti Jums KUO Greičiau. Atsiliepimai : Jei Jūs Patenkinti Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus. Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau. Ačiū! Grąžinimo politika, mes grąžinsime jums, jei norite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo elementus. jeigu jūs nepatenkintas prekės arba gauti sugadintos prekės, prašome susisiekti su mumis pirma prieš atidarant atveju už tai. mes su jumis per 24 valandos ( išskyrus savaitgalį) ir išspręsti jums netrukus pakeitimo ar kompensacijos. Ačiū!

Svoris 18kg
dydis 56mm/100mm*40mm
Modelis Aukšto Kulno
Kiekis 1 vnt
Išsamiau Nerūdijančio Plieno Šabloną, Nagų Dailės Nuotraukos
Funkcija Stačiakampio Formą Trafaretai, Nagai
Prekės Pavadinimas YWK
Prekės Būklė 100% Naujas Nagų Dizainas
Naudojimas Nagų Dailės Lenkijos Perdavimo Trafaretai
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Šablono Tipas Spaudos
Modelio Numeris Kalėdų

Panašūs produktai