LG Q60 / K50 Rinkinys, 3 vnt grūdintas stiklas screen Protector anti-scratch ultra plonas lengva įdiegti

€3.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Įspėjimas : Šio tipo saugikliams ne paprastai apima 100% ekrano ir išeiti į atsargą krašto, ypač jei tai yra išmaniuosiuose telefonuose galima ekranas su lenkta profilio, be to, priklausomai nuo modelio Smartpone kartais fotoaparatas yra apsaugotas globėjiškas bet kuriuo atveju Tai neturi trukdyti tinkamam veikimui.

【Proteccion Perfecta】-grūdintas Stiklas geriausias kokybės ir 9H kietumu kurios dėka apsaugo ekraną nuo subraižymo ir šoko labai efektyviai.

【Ultra Transparencia】-kristalai iGlobalmarket suteikti aiškumo, šviesumą ir ryškumą, jums reikia, kai, naudojant jūsų ekrano užsklanda.

【Facil Instalacion】Este tipas grūdintas stiklas palengvinti montavimas paprastas ir tikslus, be bijojo burbuliukai, adheriendose ekrane puikiai

【Alta Sensibilidad】Su permatoma medžiaga stiklo turi 0,30 mm storio išsaugoti ekrano jautrumą be jokių apribojimų visais patirtis tactil pats

Prekės Pavadinimas iGlobalmarket
Telefonas Suderinamas Prekės LG
Savybės Anti Glare
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Tipas Priekinė Plėvelė

Panašūs produktai