Šeimos Derinti Drabužius Motina Dukra Suknelės Moterims Gėlių Nėrinių Suknelė Baby Girl Mini Suknelė Mama Baby Girl Šalies Drabužių

€3.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atitikimo Šeimos Komplektai, Motina & Vaikams, Pigūs Atitikimo Šeimos Komplektai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Atitikimo Šeimos Komplektai.

Aprašymas

SVEIKI, Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai. - Mados dizainas,100cm visiškai Naujas,aukštos kokybės! - Medžiaga: Medvilnė ir Nėrinių - Spalva: Kaip parodyta nuotraukose - Sąrašą Įeina: One-Piece Suknelė

Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Peržiūros:

Apmokėjimas ir Pristatymas

Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą. Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi.

Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 punkte, 2 punkte mažai DSR arba atidaryti visus ginčus dėl Alipay ir Basilico-pica.lt, prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Jei klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Užduoti pardavėjui klausimą" ,Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

Rgp-17-18 metu 03:55:04 PDT, pardavėjas pridedama informacija:

Medžiaga Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Suknelės
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas Emmababy
Departamentas Pavadinimas Motina & Dukra
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai