Rožinė 30 40 50 60 kalnų krištolas Gimtadienio Tiara Karūna Lankelis Moterų Laimingas 30 40 50 60 Gimtadienio Apdailos Reikmenys

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

*Produkto Kulka Taškų:

● Spalva: Rožinė ● Dydis: Apie 12*4.5 cm ● Medžiaga: Aukštos kokybės lydinio ● Puikus savo gimtadienio dekoracijas naudai dovanos

*Paketą, Įskaitant:

1tiara tik, gerai supakuota su apsaugine poli maišelį.

*JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA GARANTUOTAS:

Mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti savo pirkiniu čia, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, susisiekti su mumis iš karto, taip, kad mes galime padaryti viską teisingai ir gauti problemas išspręsti. PIRKTI SU PASITIKĖJIMU!

❤Laivybos Paslaugų Patarimai:

Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas-Geriau Oro Pašto Siuntinių Paslaugos ir Naudos 1: Didelio efektyvumo pristatymas - labiausiai aplinkybes, gali būti 10-20 dienų anksčiau nei kiti ekonomikos arba registruotu oro paštu paslaugas, kurias mes siūlome. (Apie 10-30 dienų gali pasiekti dauguma Europos šalių, 18-38 dienas pasiekti JAV, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija. ) Naudos 2: Greitai Grąžinimas - Jeigu jūs negalite gauti sklypus, per mūsų pažadėjo pristatymo laikas (60 dienų), tiesiog atidarykite ginčą, tada Basilico-pica.lt ginčų centras padės mums klausimą jums grąžinti iš karto.

Proga Jubiliejus
Prekės Pavadinimas WakaParty
Spalva Rožinė
Modelis Žvaigždė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris WK-190905-02
Medžiaga LYDINYS

Panašūs produktai