Policijos Kostiumas, Cosplay Šunų Drabužius Juoda Elastinga Vest Mažylis T-Shirt Kailis Reikmenys, Drabužiai, Kostiumai Pet Drabužiai Šunims, Katėms, Pet

€0.17

-41%

€0.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šuo Liemenės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuo Liemenės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šuo Liemenės.

Policijos Kostiumas, Cosplay Šunų Drabužius Juoda Elastinga Vest Mažylis T-Shirt Kailis Reikmenys, Drabužiai, Kostiumai Pet Drabužiai, Šunų, Kačių, Naminių augintinių Prekes

Kulka Taškų: 1、Kokybės medžiaga: Šuo liemenė yra pagaminta iš poliesterio medžiagos , ploni ir minkšti ,patogūs ir aptemptas su tampri. Puikiai tinka vasaros ir pavasario .

2、įvairių dydžių galimi: Mielas ir žavinga juokingi pet drabužiai, su XS, S, M, L dydžiai pasirinktinai, visų rūšių šunys paprastai rekomenduojama.

3、Unikalus dizainas: Klasikinis šuo marškinėliai raidė "POLICIJOS" K-9 PADALINIO " modelio dizainas prideda žavesio savo šunų.

4、Tinkama proga: Šis šuo drabužiai tinka pavasarį, vasarą . Tinka kasdien dėvėti vaikščioti, lauko, sportui ,namų, kelionės. Taip pat yra gražus prop šuo fotografijos sezonus šventė, Velykos, sporto rungtynės, festivalio.

5、Tinka visų rūšių šunytis : yra įvairių išmatavimų, todėl tinka Čihuahua / Pamario / Pugs / Maltiečių / Shih Tzu mažylis / Pudelis / Mini takso / Maltipoo / Bostono terjeras šuniukas / Yorkie / Toy pudelis / prancūzų buldogas šuniuką / Miniatiūrinis pudelis / min pin / shihtzu ir daugelis kitų šunų.

Ji yra šuo, liemenė, pagamintas iš poliesterio pluošto, minkštas ir patogus, stilingas atsitiktinis stiliaus, tinka visų rūšių doggies, pavyzdžiui, Čihuahua, Pomeranijos, Pugs, Maltos ir daug kitų mažo ar vidutinio dydžio šunys.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Produkto Kategorija: Pet liemenė

Funkcija:minkštas ir patogus

Tipas: Šunys

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Juoda

Stilingas atsitiktinis stilius

Žmogiškas konstrukcija leidžia jūsų augintinė daugiau mielas

Dydis Informacija:

XS:krūtinė:30cm, ilgis: 19cm,kaklo:18cm

S:krūtinė:ne didesnis kaip 36 cm, ilgis: 24cm,kaklo:22cm

M:krūtinė:42cm, ilgis: 29cm,kaklo:26cm

L:krūtinė:48cm, ilgis: 34cm,kaklo:30 cm

Produktų Sąrašas:1 Pet liemenė

Pastaba:Visi matmenys yra matuojami vertus,Prašome kreiptis į bazinio dydžio diagramos, dėkojame už jūsų supratimą.

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo pirmiau nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo naujienas pirmą kartą, mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Funkcija 5 šunų drabužius
Funkcija 6 Drabužiai Mažoms Šunys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 7 drabužių kačių Drabužėlių katėms
Medžiaga Poliesteris
Drop laivyba Parama
3 funkcija Šuo policijos kostiumas
Funkcija 9 augintiniai naminių gyvūnėlių drabužiai
4 funkcija Patogus, Kvėpuojantis
2 funkcija Cosplay kostiumas
Sezonas Visi sezonai
Funkcija 8 šunų Drabužiai
Funkcija 1 Drabužiai Šunims

Panašūs produktai