KADS Didelio Dydžio Nagų Lipdukai, Slankmačiai Nagai Kalėdų Valentino Nagų Dailės Lipdukai Naujųjų Metų Manikiūro 2021 Folijos Lapo Perdavimo

€0.40

-51%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lipdukai & Lipdukai.

Ypatybė: VISIŠKAI NAUJAS MAŽMENINĖS PAKUOTĖS. Pakuotės Dydis: 16,5*10.5 cm/6.5*4.13 colių Pervedimai, kad tilptų visi nagai, nagai ir nagų grožio patarimai. Dizainas:Nagų Dailės Lipdukai Vandens Lipdukai Pervedimai Paprasta Naudoti Namuose ar Profesinės Salonas Dizainas: 10 Dizaino, didelio Dydžio, lakštai Karšto pardavimo stilius, Ne klijai, reikalinga ir tiesiog nulupkite pašalinti. Keisti Stilių, bet kada,Labai blizga ir lygaus paviršiaus. Pakuotės Turinys: 1 Lapas Nagų Dailės Vandens Lipdukai, KAIP NAUDOTI NAGŲ VANDENS LIPDUKAI 1.) Švarus ir lenkijos nagai, dažų fono spalvos nagai ir leisti jiems išdžiūti. 2.) Iškirpti dizaino, kad jūs norite naudoti. 3).Įdėti vandens lipdukus į vandens dubenį. 4.) Lipdukai bus tapti laisvi nuo pagrindo po 30-50 sekundžių ir jūs. 5.) Kai lengvai nuimamas nuo pagrindo popieriaus, pasiimti lipdukas su pincetu & poziciją dėl nagų (įsitikinkite, kad jums nereikia įdėti jas į atgal į priekyje - spalvinga pusėje turi veidą į išorę arba jums bus baigti su atgal, balta plauti, dizainas). 6.) Baigę nagų džiovinama 2-4 minutes & seal taikant 2 dangomis geros kokybės aiškiai top coat nagų lako.

Stilius lipdukai mergaitės
Elemento Tipas nagų dailės lipdukai
Naudoti nagų prekes
Medžiaga Derva
dydis 16.5*10.5cm/6.5*4.13inch
Temos Kalėdos , Gamtos ,Valentino Diena, Kinijos,Žiema
Modelio Numeris Nagų Folija
Prekės Pavadinimas Nagų Lipdukai
Kiekis 1 Lapas
Kreiptis nagų dailės Pirštas Pirštas
Lipduko dydis 15.5*9.5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas folija nagų dailė
dizaineris nagų lipdukai Pilnas draudimas
Modelis 2 Rožė,Gėlių,Snaigės,Kalėdų Senelis, Briedžių, Kalėdų Eglutė
nagų accesoires
Modelis Lapai,Slyvų Žiedai, Raudona-vainikavo Kranas, Lotus, Saulėlydžio
nagų lipduką Didelis Didelis Dydis
nagų lipdukas rinkinys nagų antklodės

Panašūs produktai