2m Magnetinio įkrauti Mobiliojo Telefono Kabelis Srauto Apšvietimas

€0.72

-41%

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliojo Telefono Kabeliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Kabeliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliojo Telefono Kabeliai.

Produkto savybės:jokių duomenų perdavimas * Ar 1 šviečia raudona šviesa teka išilgai kabelio įkraunant * Ar 2 1 kabelis būtų suderinama su 3 magnetas kištuko,tik keičia Įvairių plug ("iphone" ar "micro usb" arba tipo c) * Ar 3 stiprų magnetinį nepriklauso, patogu, lengva naudotis * Ar 4 geros kokybės .360 laipsnių besisukančių magnetinių dizainas * Ar 5 suderinamas su "iphone", " ios " ir "Android" Micro Usb & C Tipo

Garantija: mėgaukitės 7days nemokamai grąžinti, arba grąžinti, jei bet kuris kokybės problemų Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, kai yra kokių nors problemų,mes stengiamės išspręsti problemas Susisiekite su mumis: 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2. Mes atsakysime per 1 darbo dieną, arba mažiau, tačiau prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą, arba ginčą, mes jums išspręsti šią problemą už jus. Mokėjimai: 1) Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Jei ne, prašome pataisyti prieš mokėjimą. 2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). Laivybos Ir Pristatymo Garantija: 1. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, tranzito laikas gali skirtis, ypač per Akcijas. Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Ten mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Atsiliepimai: 1. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū. 2. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū! Dėkojame už jūsų apsilankymo! Atneš jums LAIMĘ.

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas 2 Telefono Įkrovimo Kabelis Xiaomi
Savybės Magnetinis
Jungtis B Micro Usb
Maksimali Srovė 2A
Suderinamumas Greitai už "Samsung" Galaxy Pastaba
Paviršiaus Medžiaga TPE
Funkcija Telefono Įkrovimo Kabelis,USB Micro Kabelis
Yra Mažmeninės Pakuotės No
Ilgis 1m
Tipas "Micro-USB" TIPO C "iphone"
Prekės Pavadinimas sanzhiying
Jungtis A MINI USB

Panašūs produktai