Red Dead Redemption 2 žaidimas Gun modelis Keychain Cinko lydinys kūrybos žavesio dovanos išskirtinį accesories rekvizitai llavero porte clefs

€2.27

-9%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

5496664785920861 pasirinkimas Parduotuvėje JAV dolerių 2.23 /vnt JAV dolerių 1.63 /vnt JAV dolerių 1.98 /vnt JAV dolerių, 3.42 /pora JAV dolerių 2.18 /vnt JAV dolerių 3.41 /pora JAV dolerių 1.98 /vnt JAV dolerių 3.78 /vnt JAV $ 3.98 /vnt JAV dolerių 2.48 /vnt Prašome Rūšies žinau, Sveiki atvykę į mano parduotuvę! ^ ^

Šios parduotuvės gali būti įvairių mišrių didmeninės

rasite nuostabų pasaulį!

http://Basilico-pica.lt/store/1659067

Hi Dear Draugui,

Neturime minimalios užsakymo ir Mes priimame vieną užsakymą..Bet..

Ši prekė neturi sekimo numerį, todėl tai daugiau ekonominė. Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas,

mes imsimės visų priemonių paketą photoes iki išsiuntimo, jūs galite užduoti mums rodo įrodymų,

bet be jokių ginčų pokalbį, prieš tai nepriimtina, mes siūlome gražus pokalbį ir išspręsti problemą.

Jei jums reikia sekimo numerį

Jūs turite mokėti siuntimo kaina apie $2 arba pirkti ne mažiau kaip $20 į vieną tvarka

Aš duosiu jums sekimo numerį

Mes turime daug produktų.

Paramos sumaišyti pirkti

Labai ačiū dar kartą

Pastaba: 1. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl manualmeasurement. 2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl daugelio veiksnių, tokių kaip kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt. Tikiuosi supratimo. Have a nice prekybos dieną! 3. Gerbiami pirkėjui, mūsų kaina yra mažiausia kaina, įskaitant importo muitus.

Dalintis produktą, kurį gavo dėl socialinių TINKLŲ ( tokių kaip VK, Pinterest,Facebook, Twitter, Instagram ir t.t. ) ir siųskite mums nuotraukas galite gauti $1 nuolaidą arba 5% nuolaida į kitą, kad . Kitą, Kad Yra sumažinti 1 $nuolaidą arba 5 proc. nuolaida, kuri yra mums Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Norint siųsti elementus iš karto, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys pristatymo adresą rusijos skelbia, kad reikia naudoti Klientams Gavėjams Pilnas Pavadinimas 1. Gavėjo Vardas Ir Pavardė: 2. Kontaktinis telefono Nr. : 3. Pristatymas adresas: 4. Post code/ zip kodas: Kai jūs įdėti tvarka. Tokiu būdu, mes galime siųsti elementus iš per 7business dienų, kaip įmanoma, ir jūs galite gauti juos saugiai per trumpiausią laiką.

Dydis: logotipas: 4.5 * 1,5 cm

Svoris: apie 28g

Prašome Rūšies žinoti

Formos\modelis Smaigalys
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas cinko Lydinys
Funkcija Kita
Modelio Numeris DM1126
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Klasikinis
Lytis Unisex
Metalo spalvos Dirbtinė Rodis Padengtą

Panašūs produktai