32pcs/4 rinkiniai Lentos Prieskonių Lipdukas Daugkartinio naudojimo Uogiene Etiketės, Virtuvė Lipdukai Organizatorius Siena Lipdukas namų dekoro Lentos Etiketės

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai.

Savybės

100% nauja!

Dizainas jūsų vertas sandėliukas! Atviros spintos ir greitai rasti tai, ką jūs po, mielas lentos lipdukai. Puikus lentos, etiketės, mason indai, prieskonių užtaisai, sausainių, saldainių, medaus, kepimo ingredientai & valgio ruošimo talpas jar etikečių.

Niekada nepainiokite druskos, cukraus, dar kartą! Nereikia pradėti savo dieną su karčios kavos. Ši svarbi virtuvės aksesuaras yra geriausias rašyti ant etiketės, šaldytuvas ar sandėliukas.

Super lengva valyti! Atsparus vandeniui etiketės vaikams su lipnia juosta, kad yra nuimamas ir plauti indaplovėje. Pagaminti iš premium vinilo, tik šlapias rankšluostį, nuvalykite & pakartotinai.

Sukurti įsimintiną šalių! Asmeninį lipdukas ženklai yra būtina turėti papuošti visi ypatingomis progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, gimtadienio, kokteilių vakarėlį, vestuves, ir kt. Įdėti "PASIDARYK pats" etiketes ačiū korteles, partija pasisako, maisto elektrinių ar stiklo butelis.

Bet dalykas yra gerai suskirstytos į kategorijas! Atlikti namų ruošos darbus, greičiau & lengviau valdyti, paskiriant už viską. Jūsų vaikai turės ne pasiteisinimas, ne įdėti dalykų, toli į tinkamą vietą!

Specifikacijos

Medžiaga: PVC, matinės tekstūros vinilo

Etiketės Numerių(kiekvienas lapas): 8Pcs

Etiketės Spalva: Juoda

Kiekvienos Etiketės Dydis: Apie 49x34mm/1.93x1.34"

Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Mes tik parduoti lentos etiketės, neįskaitant mason indai ir kitos taros.

Pakuotė

32 x Lentos Etiketės(4 lapai)

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC
Stilius Kūrybingas
Temos Modelis
Specifikacija Multi-piece Package

Panašūs produktai