1/4"10mm hex raktai galinis raktas 1/4 galvos metrinių šešiakampių rinkinys raktai hex "allen" raktas Rankinių Įrankių D4207

€0.50

-31%

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veržliarakčio, Įrankiai, Pigūs Raktas, Aukštos Kokybės Įrankiai, šešiakampis rinkinys, rinkinys raktai, raktas 1/4.

1/4"10mm hex raktai galinis raktas 1/4 galvos metrinių šešiakampių rinkinys

raktai hex "allen" raktas Rankinių Įrankių D4207 1/4" lizdas raktu ,galinis raktas galvutė 10mm Medžiaga: Chromo vanadžio lydinio plienas Dydis: 10 mm

Jūsų komentaras yra labai svarbu mums. Prašome nepavyksta atidaryti ginčų mums. Jei jūsų netenkina jokie daiktai, prašome susisiekti su mumis. Mes jums išspręsti šią problemą už jus.AČIŪ! 1.Turime 3-5 dienas organizuoti vežimą, kai esate pagal bendrosios išmokos yra baigtas. 2.Esant normalioms aplinkybėms, pasiekti dauguma šalių turi 15-25 darbo dienas,pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių ,Ji gali užtrukti iki 30-45 darbo dienų,nes, atsižvelgiant į skirtingose Muitų politikos kiekvienos šalies ir regiono . 3.Jei sugeneruotas tarifai ir importo muitus , pirkėjas padengia mokėjimo.Atsiprašome, mes nepristatyti adresai nebus vežamos .Jei grįžti adresas klaida sukelia prekes turime mokestis už pristatymas. ·

APIE CHROMATISM

Nes kompiuterio monitoriaus.gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, kuri yra neišvengiama.

MOKĖJIMO

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Mes tik sekti savo adresą, įtraukta į atlygių už vežimą.

Dėl saugaus priežasčių, mes neleidžiama adreso keitimo el. paštu. Mes turime jokios atsakomybės už Neteisingą pristatymo adresą .

RETURS &GRĄŽINTI

Mes teikiame 7 dienas besąlygiškai grąžinti nors šis straipsnis yra geras, nėra defektų.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

Jei šis produktas lieka savo turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE pateikti šią paslaugą.

Visos laivybos išlaidos, kurias apima mums laivybos ir jūs siuntimą atgal sumoka pirkėjas. Mes išduos grąžinti visą pasiūlymo suma, neįskaitant siuntimo išlaidų, gavus produktą

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas. PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Basilico-pica.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti, arba paprašyti disccount be siuntimo atgal produkto.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

60 dienų besąlygiškai grąžinti pinigus. Jei nesate pasiruošęs laukti po sklypas yra vežamos iš 60 dienų, mes grąžinsime jums visą laimėti kainos pasiūlymo sumą.

ATSILIEPIMAI

Kiekvieną dieną, mes siekiame pagerinti produktų ir paslaugų kokybė, bet taip pat tikimės, kad gauti Departamentas ortopedija.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių klausimų ar nepatenkinti mūsų produktai .Mes stengiamės išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

Jei jūs satisty su elementą,prašome palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių) už mus, Tai yra labai svarbu mums.

Medžiaga Kita
produkto pavadinimas Hex Galinis Raktas
Tipas Galinis Raktas
Modelio Numeris D4207
Prekės Pavadinimas YOFE
dydis 1/4" 10mm

Panašūs produktai