Atsparus vandeniui Dviratis Dviračio Kompiuteris Belaidžiai Dviračių Rainproof Ridos Cadence Jutiklis 2.8 colių LCD Dviračių Spidometras Širdies ritmas

€3.23

-49%

€6.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračio Kompiuteris, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračio Kompiuteris, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračio Kompiuteris.

Kodėl reikia cadence jutiklis ?

Dėl skirtingų pavarų dėžės iš skirtingų įrankių, kintamojo greičio transporto priemonės, tik įrankius, kad jums tinka, galite pabandyti pasiekti geriausių pastangų ir patvarumą, ir tuo pačiu metu pasiekti didelio greičio, taip, kad jūsų fizinės būklės, gali būti geriausia naudoti ir naudojama. Tai reikalauja cadence metrų suvokti santykius tarp žvejybos įrankių, mynęs pedalus dažnis, mynęs pedalus jėga ir važiavimo greitis. Cadence yra daugiausia skirtas jums išlaikyti minti pedalus taip dažnai, kad tai labiausiai tinka jums. Šis dažnis yra labiausiai atsipalaidavęs ir efektyvus, ir gali jus jojimo ilgą laiką be nuovargio.

kodėl reikia širdies ritmo funkcija ?

Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be atspėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslus, efektyviai ir vengiant pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies normos nustatymo Tai lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.

prašome atkreipti dėmesį, kad 4 taškai

1.atstumas tarp monitoriaus ir jutiklis turėtų būti mažesnis nei 80 cm 2. atstumas tarp jutiklių ir magnetinių turėtų būti mažesnis nei 3 mm 3. Siekiant sustiprinti anti-trukdžių, mes panaudojome ID kodavimo technologijos projektavimas. Kai baterija yra tik įdiegta, greičio daviklis turi dirbti nuolat, 1 minutę pripažinti naujojo jutiklio.Prašome kreiptis į vaizdo ir išbandyti vieną minutę, tada patikrinkite, ar greičio jutiklis veikia tinkamai 4. Šalia punkto 1-3, neteisingas montavimas, greičio jutiklis taip pat gali sukelti 0 ekrane. prašome kreiptis į paveikslėlį žemiau, įsitikinkite, kad įrenginys yra teisinga. Beje, ši dviračių kompiuteryje yra belaidžio produktas, ir elektromagnetinių bangų aplinka turės įtakos savo įprastą operaciją. Naudojant jį, turėtume išvengti elektros įrangos darbus: buitinių prietaisų, aukštos įtampos laidai, transformatoriai, aukštos įtampos kabeliai, baterijos įkrovimo stočių, saugyklų ir kitų elektros įrengimų darbe (kodas lentelė greitis rodyti 0, kai kliudoma)

Greitis Acadence Širdies Ritmas

3 in 1 Dviračio Kompiuteris Cadence senor sukurta viena generuoja APS / min, savo minti pedalus normos, vienas iš pagrindinių veiksnių, kurie daro daugiau reguliavimas kūno judesius, dviračių, įgyti daugiau dviračių tikslas ar tinkamumo tikslas, puikus dviratis patalpų mokymo.

2.8" Didelis, didelis ekranas, & lengva readd

Macunin dviračio kompiuterį su 2.8 Colių Didelis LCD Ekranas, Didelis šriftas, didelės raiškos ekrane, galite skaityti savo statistikos lengvai ir aiškiai, Dieną ar Naktį Jojimo.

Nekilnojamojo Vandeniui IPX7

Atsparus vandeniui IPX7 standartą dizainas leidžia patogiau ir patvarus.Jūs galite naudoti šią atsparus vandeniui dviračio kompiuteris net ir lietingą dienų, tiesiog nuvalykite jį sausa, kai dviračiu arba baigti savo kelionę.

Žalią Šviesą

LED foninio apšvietimo ekranas funkciją, nr. atspindys per dieną, aiškiau naktį. Trys apšvietimo spalvos: minkšta balta, žalia ir mėlyna, Touch ŠVIESOS Mygtuką enter Ilgio Šviesos apšvietimas, puikus naktį jojimo. Paspauskite SET Mygtuką ir jis bus šviesos keturias sekundes.

Lengva valdyti, Multi funcation, Tiksliai matuoti

Atstumas, Didžiausias Greitis, Vidutinis Greitis, Važiavimo Laikas, Kalorijų Vartojimas, Temperatūra, Chronometras, Maintance ir kt. Nereikia Liesti Mygtukų, rodo visą informaciją ir statistika automatiškai, o Dviračiu. Visos funkcijos komplektuojami tik du mygtukus.

Belaidžio ir tiksliai

Belaidžio perdavimo funkcija leidžia patogiau ir paprasčiau įdiegti ir naudoti, ir nėra jokio papildomo linijos ant jūsų rankenos trukdo jūsų free ride.

Lengva Įdiegti

Pastaba:Kaip įdiegti 1.Mount ekrane pačios pusės dviratį, kaip siųstuvas 2.Siųstuvas ir Magnetas Atstumas

Informacija funcation

Dviračio Spidometras 20 Funkcija 1. (SPD): esamas Greitis 2. (AVS): Vidutinis Greitis 3. (MXS): Max Greitis 4. (ODO):iš Viso eismo rida 5: (DST): Vienos juostos rida 6. (LAIKAS): Kelionės Laikas 7. (SW): Chronometras 8. (Laikrodis): 12H/24H Laikrodis 9. (CAL): Kalorijų Suvartojimas 10. (ETA): Numatomą Atvykimo Laiką, 11. (TEM):Temperatūros 12. RIEBALAI Sudeginami 13. Ilgai Apšvietimą IŠJUNGTI/ 14. Dviračių Priežiūra 15. Metriniai/Imperiniai 16. Greičio Palyginimas 17. Trys Apšvietimas 18. Nuskaitymo Režimas 19. Bevielis Perdavimas 20. Ridos Taupymo Funkcija 21; Cadence / 22 Širdies ritmas yra galimybė

Visą paketą

Paketų Sąrašo: 1 * Dviračio Spidometras 1 * Magnetas Jutiklis 1 * Siųstuvas 1 * Laikiklis 1 * Išplėsti Mount 4 * Laikiklis Dirželiams 1 * Naudotojo Vadovas 1* Cadence sensor (option) 1 * Širdies ritmo jutiklis diržas (galimybė)

Vitrina

Modelio Numeris ODO001
Ridos Dviratį Chronometras Belaidžio ir laidinio
Pratęsimo mount dizainas Tinka už 25-31.5 mm rankenos diamter
Dviračio Kompiuteris paketo rūšies, 2 Laidinio Kompiuterio
Rainproof Dviračio Spidometras Ciklo Dviračio Spidometras
Dviračio Kompiuteris Funkcija 20 Funkciją , žr. informacijos
Dviračio Kompiuteris paketo rūšies 1 Belaidžio Kompiuteris
2.8" Didelio Ekrano Dviračio Kompiuteris Rainproof Spidometras
Chronometras ir Reikmenys Chronometras Atsparus Vandeniui
Dviračių Kompiuterio 2.8" Didelio Ekrano, Dviračių Kompiuteris
Dviračių Kompiuterio Spalvų Juodas belaidis dviračio spidometras

Panašūs produktai