Mielas ir juokingas Japonų suši šokių su moduliniais nuotraukas vaisių ir gyvūnams, namų puošybai kokybės plakatai, drobė, tapyba

€1.42

-33%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Produkto Informacija Medžiagos:Drobė Rėmas:NE Funkcija:Vandeniui Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir NEGALI tiksliai atspindi tikrąjį dydį .

Apie shippment Krovinių: Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje (keletą šalių, kurios nėra įtrauktos) Normalus atvykimo laikas yra apie 15-20 darbo dienas (išskyrus švenčių dienas) Atsiliepimų Jokių pastabų, prašome susisiekti su mumis ir Jūsų komentarai yra labai svarbu mums leis mums daugiau puikus Mūsų tikslas yra, kad būtų patenkinti visi, Prašome nesuteikia mums 3 žvaigždučių, kas yra komentaras, kad yra problemų, Mes galime išspręsti šią problemą, Prašome pateikti mums keturių žvaigždučių arba penkių žvaigždučių apžvalga bus dar labiau motyvuoti Apie mus Mes esame gamykla specializuojasi gamybos dekoratyvinis dažymas plakatai Kinijoje. Mūsų tikslas yra stengtis tapti viena didžiausių internete e-commerce gamyklų Basilico-pica.lt Susisiekite su mumis, Kokius klausimus tu turi? Jūs galite susisiekti su mumis. Mes atsakysime į visus jūsų klausimus jums.

Modelio Numeris M564
Vidutinis Aliejus
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Formos Vertikalus Stačiakampis
Technics Purškiamojo Dažymo
Medžiaga Drobė
Originalus No
Rėmas No
Rėmelio režimu Neįrėminti
Tipas Drobė Spaudiniai
Paramos Bazės Drobė
Dalykai abstraktus
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas WXDUUZ

Panašūs produktai