50pcs/daug vikingai, Lipdukai, Nešiojamas Riedlentė Namų Puošybai Automobilių Stilius Vinilo Lipdukai Doodle Kietas "PASIDARYK pats" darbų Bagažo lipduką

€1.18

-25%

€1.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Mieli draugai: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę! Mūsų produktai palaiko didmeninė,gali gauti didesnę nuolaidą, kai jūs užsisakyti didesnį kiekį. Tikiuosi, jūs galite rasti lipdukas jums patinka,Ačiū! Įsitikinkite, kad spalva yra, ką jūs norite, ir spustelėkite "įdėti į krepšelį" mygtuką norėdami pridėti elementus. Dėl skirtingų gamybos partijų ir neišvengiamas skirtumas monitoriaus,spalvos rodomos nuotraukos gali neatitikti 100%, kad tie, į elementus. Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės geriausias pasirinkimas už jūsų automobilio apdailos Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta Medžiaga: PET rašyti skirtingose vietose(savo automobilį,motociklą,Kelionės Lagaminą,stumdomas plokštė,sienos,durys,šaldytuvas,toliet,ir t.t.)

Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Elemento Ilgio 0cm
Prekės Skersmuo 0cm
Prekės Pavadinimas DONYUMMYJO
Pakuotė Ateina Supakuoti
Modelis OEM
Kategorijos 3D
Elemento Aukštis 0cm
Modelio Pavadinimas -
Elemento Tipas Lipdukai
Elemento Plotis 0cm
Dizainas Animacinių filmų
Medžiagos Tipas pet
Tipas Klijai Lipdukas

Panašūs produktai