6 Spalvos Silikono Torto Padėklo skaičiavimo lokys Mielas Animacinių filmų Kūdikio Kūdikiams, mažiems Vaikams Montessori Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai

€0.83

-17%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Sekite mus ! Mėgaukitės Daugiau Nuolaida Visoms parduotuvėje !

★Sekti mūsų parduotuvėje, mėgautis daugiau nuolaida! ★Manau, laivybos mokestis yra ne normalus, susisiekite su mumis! ★Nori Didmeninės Kainos, Susisiekite su mumis !

Šiltas Patarimas

Jūs galite gauti tik 6pcs Silikono Torto Padėklo šios prekės nuorodą

Specificaton

Jei norite pirkti Skaičiavimo Lokiai, prašome spustelėkite paveikslėlyje

Jei jūs norite nusipirkti Kortelės, prašome spustelėkite paveikslėlyje

Jei norite pirkti talpinimo, prašome spustelėkite paveikslėlyje

Jei norite pirkti Vaivorykštė Puodeliai, prašome spustelėkite paveikslėlyje

Savybės:

★KŪDIKIO VEIKLOS CENTRAS | BABY KRŪVAS ŽAISLŲ: Rūšiavimas neša su puodeliai siūlo konsultacijas pradžioje vaizdinį suvokimą. Šių montessori žaislus 1 metų vaikams leidžia sutelkti savo dėmesį į judėjimo ir paskirties objektų, kaip jie sužino, pusiausvyros, koordinacijos ir sunkumą. Šie didina ankstyvos vaikystės žaislai padaryti puiki dovana.

★BAMBLYS MOKYMOSI ŽAISLAI, 2 METŲ AMŽIAUS vaikai: Jas bamblys manipulatives yra ankstyvojo mokymosi išteklių, bamblys rūšiavimo žaislai ir švietimo žaislai mažiems vaikams, kurios skirtos skatinti mokymąsi. Šių Montessori žaislų 2 metų ir krūvas žaislų, už 1 metų senumo yra puikus rūšiavimo tenka mokytis spalvas. Rūšiavimo žaislas yra atminties žaidimas, lokys spalva rūšiavimo ir gali būti jutimo žaislai vaikams taip pat.

★ŽAIDIMAI ikimokyklinio amžiaus | SKAIČIAVIMO, RŪŠIAVIMO & VAIKAMS ATITIKIMO ŽAIDIMAS VEIKLA: Šios spalvos rūšiavimo žaislai padės vaikams pastebėti, kaip viskas yra panašūs ir skirtingi. To jumbo vaivorykštė skaičiuoti tenka su atitikimo rūšiavimo puodeliai mokyti ir skatinti mokymąsi. Paieška ir rūšiavimas su lokys spalva rūšiavimo sukietėja vaikų supratimą apie spalvų ir jie pradeda kapitonas pažintinių ir motorinių įgūdžių su šių spalvų atitikimo žaidimai vaikams.

★DARŽELIO MATEMATIKOS MANIPULATIVES: Į jumbo rūšiavimo ir skaičiavimo tenka padėti skatinti pradžios etapuose matematikos vystymui per " hands-on patirties, taip pat žinomas kaip ŽAISTI. Skaičiavimas yra šio proceso dalis, kur vaikai naudoti ant manipulatives ir suskaičiuoti juos į šį puodeliai žaidimas. Naudoti šiuos matematikos matuoklių anksti matematikos plėtros sėkmingą ateitį. Nuo pagrindinio matematika, tokių kaip to ir atimties iki pažengusių matematikos įgūdžius, pavyzdžiui, dešimties kadrų, diagrama, frakcijos ir bazės dešimt.

★Smulkiosios motorikos ĮGŪDŽIUS, yra mažų judesius, tokius kaip įlaipinami mažus objektus ir suvokti jį į savo rankas ir tada paleisti. Šių Jumbo vaivorykštė žaislas matematikos tenka padėti vaikams ugdyti pažinimo raumenis kuriant santykius tarp proto ir rankas. Leiskite savo vaikui pažinti pasaulį aplink juos su šių Montessori medžiagų ir darbo terapijos žaislai. Skaičiavimo lokiai taip pat yra autizmas žaislai, ikimokyklinio žaislai, Montessori žaislai mažiems vaikams ir kūdikis žaidimai vaikams, žaislai.

Komplektą sudaro:

6xSilicone Tortas Dėklas

Pastaba:

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Punktas Silikono Torto Padėklo Skaičiavimo Lokys
Paketų Sąrašas 6 Vnt. Silikoninis Dėklas Pyragas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JJRC
Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)
Įspėjimas NĖRA
Modelio Numeris 7HH9M89C01725B
Amžius 5-7 Metų

Panašūs produktai