VOOKIIMO Seksualus Nėriniai moterų Besiūliai Kvėpuojantis apatinis Trikotažas moterims apatinės Kelnės Aukštos Kokybės Moterų Underpant Minkštos Medvilnės Artimieji

€1.10

-32%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteriškos kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs moterų kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, moteriškos kelnaitės.

MOTERIŠKI APATINIAI Patogūs jausmus ir žavinga kreivė. Mes orientuojamės sukurti sveiką, patogų ir ilgalaikį kasdien kelnaitės, skirtos moterims. Produkto savybės: 90% medvilnė+10% Elastingas pluoštas, Elastinga uždarymo -> Šukuotos medvilnės nėriniai marškiniai yra pagaminti iš elastinga pluošto su minkšta tampri nėrinių krašto, tinka stora, ir ne stora, sveikas ir komfortą. Susitikimo komforto reikalavimus, tuo tarpu pareikšti mados pojūtį. -> Minkštas tampri Mi-rise medvilniniai besiūliai apatiniai sėdi tiesiai prie juosmens, juostos yra " super elastinga, ne kristi žemyn ir stora, patogiau, puikus pasirinkimas bet kokios aprangos. -> Visu galiniai su plačiomis dvigubo sluoksnio medvilnės tarpkojo, jokio pasipriešinimo ar grupavimas, nr. žuvo arba slėginio, išlaikyti sklandžiai išvaizdą. -> Kietos ir kruopščiai prisiūtas prie siūlės, vidutinis ir sklandžiai, išvengti trinties. -> Šilumos apatiniai yra medvilnės audinio turi smulkių pralaidumas, wick prakaito ir padėti jums išvengti pelkė tarpkojo, kvėpuojantis & sveiki, jus šviežios ir sausos visą dieną. Mašina galima skalbti, Plauti rankomis ar plauti su skalbimo maišelis suteiks jums daug daugiau, nei jei jūs įtraukėte reguliariai plauti. -> Įvairiaspalvis / Multipack moterų kelnės, įvairūs spalvų(black/pink/mėlyna/antsiuvai/pilka/odos/rose red), suteikia jums įvairių spalvų kasdien. Šiltas Patarimai : -> Rekomenduojame plauti naujos kelnaitės prieš dėvėti. Atskirti nuo kitų drabužių valymo metu, kiek įmanoma. -> Nerekomenduojame nelaikykite saulės tiesiai po plovimo, arba įdėti ją į vonios kambarį. Pirmas sausas jį vėsioje vietoje, tada padėkite jį po saule, siekiant išvengti tampa bard ir deformuoti. -> Rekomenduojame pateikti ir atskirai supakuoti į saugojimo maišelį, kad išvengti dulkių įtakos sveikatai privačių dalis.

Apdaila Nėriniai
Medžiagos Sudėtis 90% medvilnė+10% Elastingas pluoštas
Modelio Numeris TRIO-W19
Prekės Pavadinimas VOOKIIMO
Seksualinio Pobūdžio No
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Nepadori Nuotrauka No
Lytis MOTERIS
Medžiaga Medvilnės
Kyla Tipas mažaaukščių
Elemento Tipas Kelnaitės

Panašūs produktai