Už " Nissan Qashqai J11 J10 Patrol Tiida Almera X Trail T32 Pastaba Pathfinder Sentra Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodėlis Indikatorius Posūkio Signalo Lemputė

€0.78

-40%

€1.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Signalinė Lempa, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Signalinė Lempa, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Signalinė Lempa.

Už " Nissan Qashqai J11 J10 Patrol Tiida Almera X Trail T32 Pastaba Pathfinder Sentra Automobilio Galinio vaizdo Veidrodėlis Indikatorius Posūkio Signalo Lemputė Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. Galima paslėpti už pusės veidrodėlis, universalus tinka bet automobilių, motociklų,motorolerių,Suv ar sunkvežimių posūkio signalo žibintai. Gali būti naudojamas kaip posūkio lemputė, lemputė, stabdžių žibintas ir kt. Veiksmingai įspėjimo, nurodant kryptį transporto priemonė juda. LED žibintai, yra sinchroniškas su posūkio signalo. Tinkamai LED šviesos intensyvumas neturės įtakos vairuotojo regėjimui. Lengva įdiegti. Specifikacijos: Darbinė įtampa: DC 12V. LED kiekis (kiekvienas): 14pcs SMD. Forma: rodyklės. Šviesos spalva:Geltona/Balta/Raudona/Mėlyna/Žalia Kiekis: 1 pora. Pakuotė: 2 Vnt. 14 SMD Automobilių Rodyklių Skydelis LED Šviesos (Kairėje ir Dešinėje Pusėje), Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Liumenų 2400Lm
Sąsajos Tipas BA15S (1156)
Pavadinimas 1 LED Rodyklių Skydelis
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Nissan
Tiida Metų 2009 m.
Pakuotė 1210 SMD Led per rodyklių šviesos
Prekės Pavadinimas OKECAM
LED kiekis (kiekviena) 14 LED
Elemento Tipas Posūkio Signalo
Prekės Svoris 30g
LED Šviesos Spalva Balta,Mėlyna,Raudona,Geltona,Žalia
Kiekis 1 Pora
Vardas, pavardė 2 Rodyklių šviesos
Įtampa 12V
Įmontuoti Universalus Tinka daugumai Automobilių, Džipai ir Sunkvežimiai
Modelio Pavadinimas Strobe Šviesos
"Nissan Modelis TIIDA
Galia 1.92

Panašūs produktai