JUYA Madinga Cirkonis kalnų krištolas Jungtis Pakabukai Reikmenys "PASIDARYK pats" Moteris, Apyrankės, Karoliai Papuošalų gamyba Tiekėjų

€1.92

-25%

€2.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

100% Brand New ir Aukštos Kokybės Madinga 10 Stilius Auksas, Sidabras Rose Aukso Spalvos Cirkonis kalnų krištolas Jungtis Pakabukai Reikmenys, Apyrankės, Papuošalų gamyba Metalo Medžiaga: Aukštos kokybės vario metalo kalnų krištolas: AAA Cirkonis kalnų krištolas Danga:3 Kartus Platinum/Rose Gold/Aukso spalvos Apdaila: Aukštos poliruoto Kiekis : 1 vnt Pareigos : Priedai "PASIDARYK pats" Apyrankės, Karoliai, Auskarai, Papuošalai Priėmimo

Paslauga

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Visų Problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš atidarydami ginčo ar duoti neigiamų atsiliepimų. mes rankena per 24 valandas ir suteikti jums geriausias sprendimas. Ačiū iš anksto.

Klientų Bendrinimo "PASIDARYK pats" Priėmimo Papuošalai

Prabanga Jungtys Pakabukai "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo

Daugiau Susijusių Daiktų, Jums Gali Būti Domina

spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pirkti>>>

Apie mūsų kompaniją

Gerbiami, Vertinami Klientų, labai jums Ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje. Mes parduoti aukščiausios kokybės vario metalo kubinių zirconia papuošalai, aksesuarai, visų rūšių papuošalai, karoliukai,papuošalai, pakabukai, auskarai priedai išvadas, papuošalai, sąsagos,papuošalai, pakabukai,papuošalai jungtys,papuošalai tarpiklius,ilgi perlų karoliai, detalės,kepurės kutas,puikūs karoliai pakabukas,madinga apyrankė,klasikiniai auskarai,kristalų, sagės... galite įsigyti prabangos papuošalai išvados ir komponentų iš mūsų parduotuvė rankų darbo "pasidaryk pats" priėmimo mados papuošalų už savo klientus,draugus, šeimą,meilužis... Mes turime daugiau nei 10 metų patirtį, gamybai, papuošalų ir juvelyrinių dirbinių, aksesuarų. Mes turime savo gamyklą ir parduotuvę Kinijoje, visi mūsų produktai yra parduoti didmeninės kainos. Dėl daug užsakymų, mes pasiūlysime jums papildomą nuolaidą arba ship užsakymą DHL,EMS,Aramex,UPS... pristatymo laikas apie 4~7 dienas. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, tai mūsų malonu paslaugos jums. Galite patikrinti daugiau puikių produktų iš mūsų parduotuvės.

Modelio Numeris Cirkonis Jungtis Pakabukai Priedai
Elemento Plotis 1.5cm
Prekės Skersmuo 2cm
Elemento Aukštis 2cm
Medžiaga Aukštos kokybės vario metalo + CZ kalnų krištolas
Elemento Ilgio 2cm
Kiekis 1 vnt
Papuošalai Išvados Tipas Jungtys
Priedų Tipas Jungtis Reikmenys, Papuošalai Priėmimo
Metalų Tipas Vario
Prekės Pavadinimas Juya
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Funkcija Priedai, Skirti "PASIDARYK pats" Apyrankės Juvelyrikos Priėmimo
Prekės Svoris 1.8g
Produkto Savybės Prabangos Serijos Žavesio Jungtys Priėmimo Papuošalai, Aksesuarai
Mikro nutiesti papuošalai "Pasidaryk pats" amatų
Danga 3 Kartus Platinum/gold/rose gold/black Padengtą
Kokybė 100% Brand New ir Aukštos Kokybės
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Nemokamai Dropshipping Paslaugos

Panašūs produktai