Įkvepiantį Citatos Anglų Plakatas Drobė Spausdinti Tapybos Sienos Meno Kambarį Namo Apdaila

€1.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

body{background-repeat:no-repeat; background-position:center center; background-color:#DDD9C3; } Įkvepiantį Citatos anglų Plakatas Drobė Spausdinti Tapybos Sienos Meno Kambarį Namo Apdaila

Išsamiai Nuotraukos

Protuct Vadovas

-Mūsų dažymas ir plakatas yra pagamintas iš aukštos kokybės 4D drobės, su turtingu printingpigment plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui ir gali būti saugomi ilgą laiką.

-Taikoma vietų: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt.

-Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų. Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

-Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti Su Mumis.

- Pastaba: plakatų tik, be rėmelio yra įtrauktas.

Mokėjimo

1.Basilico-pica.lt, padeda Vizų,Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western Union", "Webmoney", QIWI ir pavedimu per bankų.

2.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

Pristatymas

-Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti logistikos informacija sekimo numerį per 1-2 darbo dienas.prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo.(Privalumas: trumpas tvarkymo ir nemokamas pristatymas) Pastaba: Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą; - Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, prašome susisiekti su mumis, ačiū jums;

Garantija ir Garantijos:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Kitos Politika:

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu, artimiausiu metu, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu. Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas, Kliento patenkinti mums labai svarbi!

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Formos Vertikalus Stačiakampis
Prekės Pavadinimas CUMINI
Paramos Bazės Drobė
Dalykai Laiškas
Vidutinis Akvarelė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmas No
Medžiaga Medvilnės
Technics Purškiamojo Dažymo
Originalus Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Forma Vieną
Stilius Europa

Panašūs produktai