5/10vnt 100mm EDC viela iš nerūdijančiojo plieno raktų žiedas žiedas virvę kabelio žiedo lauko stovykla bagažo žymeklis varžtas užraktas smulkūs priedai

€0.54

-27%

€0.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

5/10vnt 100mm EDC viela iš nerūdijančiojo plieno raktų žiedas žiedas virvę kabelio žiedo lauko stovykla bagažo žymeklis varžtas užraktas smulkūs priedai

100% Brand new ir aukštos kokybės, patogus Spalva: sidabrinė Pagrindinė medžiaga: nerūdijantis plienas Ilgis: 100mm / 3.94 į Laido skersmuo-1,5 mm / į 0.059 Po lenkimo ratu skersmuo:apie 31.8 mm Kiekis: 5vnt arba 10vnt arba 15vnt paketas Ypatybės: 1.Puikiai tinka raktų pakabukai, kabo žibintuvėlis, replės, bagažo žodžius, 2.kabančios kilpos, kabelių organizatorius ir pan. 3.Su varžtais ir statinės ryšį, lengvai pridėti ir šalinti klavišus. 4.Kabeliai gali būti prijungtas prie kito ilgesnį linijos. Lengva užrakto ir išsukite. 5.Su nerūdijančio plieno jungtis, kietas ir patvarus kabinti sunkiųjų daiktų. 6.Su priemoka, sriegių barelį jungtys kiekvieno gale. 7.Tai nerūdijančio plieno kabelių stovai, vandens ir oro. 8.Puikus derinys stiprumą ir lankstumą daug paraiškų. 9.Jie yra nešiojami, mažų įtaisą yra patogu nešiotis, kai jūs einate. Paketas Apima:5vnt arba 10vnt arba 15vnt kabeliai (kaip jūsų pasirinkti) Skelbimas: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm. 2.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!.

Tipas 2

100% Brand new ir aukštos kokybės, patogus Spalvos: raudona, žalia, juoda, violetinė, mėlyna,žalia,rožinė,violetinė,pilka Pagrindinė medžiaga: nerūdijančio plieno, PVC izoliacinės gumos Ilgis: 150mm / 5.91 į Laido skersmuo-1,5 mm / į 0.059 Puikiai tinka raktų pakabukai, kabo žibintuvėlis, replės, bagažo žodžius, 2.kabančios kilpos, kabelių organizatorius ir pan. Su varžtais ir statinės ryšį, lengvai pridėti ir šalinti klavišus. Kabeliai gali būti prijungtas prie kito ilgesnį linijos. Lengva užrakto ir išsukite. Su nerūdijančio plieno jungtis, kietas ir patvarus kabinti sunkiųjų daiktų. Nailono, kuriems ir spalvotai, su priemoka, sriegių barelį jungtys kiekvieno gale. Tai nerūdijančio plieno kabelių stovai, vandens ir oro. Paketas Apima: 10vnt Lynai(kaip jūsų pasirinkti) Skelbimas: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm. 2.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Bauda ar Mados Mados
Lytis Unisex
Modelio Numeris /
Suderinamumas Viskas Suderinama
Ilgis 100mm/150mm
Stilius Klasikinis
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Paketas Apima 5/10vnt Lynai
Formos\modelis ROUND
2 funkcija Vielos Keyrings
Medžiaga Metalo
Pagrindinė medžiaga Nerūdijančio plieno, PVC izoliacinės gumos
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 edc keychain
Funkcija Nuotaika Tracker
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai