5-60Kg Reguliuojamas Sunkiųjų Gripper Fitneso Vertus Exerciser Rankena Riešo Mokymo Padidinti Jėgą Pavasarį Pirštu Žiupsnelis Riešo Expander

€1.61

-35%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rankiniai Spaustuvai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Rankiniai Spaustuvai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Rankiniai Spaustuvai.

Esu patyręs pardavėjo ir atneš jums labiausiai išsamią ir tikslią paslaugos.

Pažadu: kokybę, visi produktai yra neapgadinta; logistikos greičio visi produktai yra taip pat greitai, kaip įmanoma, kad po pardavimo, visi produktai yra puikus.

Produkto Savybės: *Dial lengvai prisitaiko pasipriešinimo iš 22-132LB(10-60kg), jūs galite padidinti arba sumažinti lygį laisvai. *Built-in mechaninė counter įrašų skaičius užbaigti kovą ir atstato lengvai, patogus galėtų apskaičiuoti jūsų kasdieniame darbe ir greitai sukurti savo jėgas aukštesnio lygio. *Anti-slip rankena ir aukštos kokybės nerūdijančio plieno spyruoklės padaryti ranką gripper yra patogūs naudoti.

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Apmokėjimas:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl Basilico-pica.lt yra tvarkomi Alipay.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS + Nerūdijančio Plieno Rankena
Jėga 22-132LB
Modelio Numeris ghdfhdfdf
Funkcija Ginklai
Tipas Elektroninės Skaičiavimo Gripper

Panašūs produktai