XINRAN 22" Sintetinis Ilgo Kūno Bangos Plaukai Pratęsimo moterims, 7 vnt/set 16 Įrašai Plaukų priauginimas, Plaukų Smeigtukai Ombre Plaukų

€3.46

-36%

€5.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sintetinių Įrašą-į Plėtiniai, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Sintetiniai Įrašą-į Plėtiniai, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Sintetinių Įrašą-į Plėtiniai.

XINRAN 24inch 7pcs/set banguoti plaukai pratęsimo

Plaukų tipas:7pcs/set plaukų pratęsimo Materail: sintetinių plaukų Tekstūra: Banguotas Spalvų variantai:Daug rūšių Šukuosena: Banguotų Plaukų Perukas Svoris: 130g Pakavimo sąrašas: 7 vnt / komplektas visa galva gauna Medžiaga: vidaus aukštai temperatūrai laidus, kurie gali būti ištiesinta ir crimped. Lengva valyti: Tiesiog užtepkite nedidelį kiekį, švelnus šampūnas ir kondicionierius, nuplaukite šiltu vandeniu ir leiskite išdžiūti natūraliai. Tinka kasdieniam naudojimui, ir šalys: nematomas, storio ir gamtos. Tegul jūsų žavesio ir stiliaus keisti savo suknelę iš karto, lengvai pridėti ir šalinti.

Mūsų Pirkėjas Rodyti

Q&A: Q:Kodėl svoris skiriasi nuo aprašymas? A:, Nes mūsų produktai yra mašina padarė, tai yra normalu, kad yra klaidų. Q:, Kodėl yra spalva skiriasi nuo aprašymas? A:Spalva skirtumai gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindžiai ekrane, apšvietimas ir t.t. Tačiau, jei manote, kad gavote neteisingą produkto spalva, prašome susisiekti su mumis klausimas:Kodėl mano plaukų iškrenta? A:Po gaminti naujas produktas yra baigtas, ten bus kai plaukiojantieji plaukų, apie tai. Kai pirmą kartą dėvėti peruką, plaukiojantieji plaukų, ji sumažės šiek tiek, aš tikiuosi, jūs galite suprasti. Gerbiami pirkėjas, jeigu turite klausimų, prašome susisiekti su puikus klientų aptarnavimas kuo greičiau, ačiū

Patarimai: 1.Perukas yra aukštos kokybės, kuri suteikia perukas natūralus, realus atrodo. 2.Lengva valyti ir rūpintis Tik plauti su šiek tiek švelnus šampūnas šaltame vandenyje. 3.Dėl sausumo, naftos ir purvo sukurti, sūraus vandens ir nešukuotų (platus dantų šukos) plaukai gali painiojimąsi plaukų Įsitikinkite, kad plauti plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, ir, jei įmanoma du kartus per savaitę. 4.Atkreipkite dėmesį į priežiūros metodą, elgiamės kaip su savo plaukų, ir išlaikyti jį ilgą laiką.

Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Svoris Pakuotėje 140g/Set
Tekstūra Kūno Banga
Prekės Pavadinimas XINRAN
Elementų Pakuotėje 6Pcs/Set
Kilmės KN(Kilmės)
Gali Būti Permed Taip
Spalva Tipas Fortepijonui Spalva

Panašūs produktai