Juoda Kojų Korektorius ištiesinimo priemonės Wrap Minkšti Tvarsčiai Plaktukas Elastinės Kojų Separatorius Įtvarai Juosta Sutampa Kojų C1631

€1.28

-40%

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Pakuotė :1 vnt.

Ypatybė :

❤ Minkšti Tvarstis Kliniškai provention apsaugos & gydyti:

Bičiulių juosta sulaužytų kojų juostos gali dirginti jautrią odą ir turi būti keičiamas reguliariai. Sumifun piršto bičiulių apsiaustas yra geriau nei juosta, kai gydant sulaužytas, išniro, zwichnięty ar kelių pirštų, nes jie neturi prilipti prie odos ir elastinga padaryti kraujo sklandžiai, leidžiantis jūsų kojų išgydyti greičiau.

❤ Super Patogus ir Patogu Naudoti:

Plaktukas tne Wrap eiti į vieną pirštą ir apvyniokite aplink kiti daro juos lengva įdėti sekundėmis, lengvai viena ranka programa, net kai niekas aplink padėti. Reguliuojamo dirželio tinka bet kokio dydžio pirštus, ar vyrai, ar moterys.

❤ PIRKTI PRIEŠ DETALĖ:

Kiekvieną bičiulių piršto tvarstis priemonių 5.05", elastiniai ilgis yra 8.95" ir yra juodos spalvos, todėl ji neturi išsiskirti kaip "skauda pirštas." Kiekvienas namų ūkis turėtų turėti rinkinys Sumifun Sulaužytų Kojų Įtvarai savo medicinos kabinetas.

Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Prekės Pavadinimas Sumifun
Modelio Numeris C1631
2 funkcija Kojos Piršto peotector
3 funkcija Plaktukas Elastinės Kojų Įvyniojimas
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Funkcija 1 Piršto Įtvaras, įtvarai Dirželiai

Panašūs produktai