4pcs Aukštos Kokybės Automobilių Rankena Dekoratyviniai Lipdukai Peugeots 308 408 508 RCZ 208 3008 2008 m. Automobilių Reikmenys

€0.78

-40%

€1.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės ir universalus tinka visų transporto priemonių Papuošti savo automobilį su pagal užsakymą automobilio lipdukas, skirtas užsakymą išvaizdą jūsų automobilis Automobilio Lipdukas yra atsparus karščiui ir saulės spindulių, todėl ne išnyks bent metus Lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir klijuoti Jie nebus sunaikinti, spalvos ar klijuotos paviršiaus Medžiaga: aukštos kokybės PVC aplinkos apsaugos medžiagos, vandeniui, saulės, neblunka Spausdinimo ir graviravimo 8 integruota spalvų, 24 labai gražus passon šepečiai. Puikus supjaustyti, kiekvienas yra meno kūrinys, Spalva: juoda,Balta Dydis: 8cm x 13cm komplektą sudaro: 4 vnt automobilių durų rankena lipdukai lipdukai Diegimo instrukcijos: Ji bus skelbiama švarus svetainė. Sausas. Atskirtas nuo visų ar dalies pabaigoje, ji nustato gerą poziciją, ji yra fiksuota-viršūnėje, nuo viršaus į apačią, ji prilimpa prie kūno. Naudojant plastiko grandiklis, ar stendo vežimėlio ir grandymo į priekį, štampavimo bus visiškai oro. Patarimai: Niekada nestatykite automobilio karšta saulė per 48 valandas po įrenginio! Niekada plauti automobilį per 48 valandas po įrenginio!

Elemento Plotis 0inch
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Ilgio 0inch
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Modelis Automobilio Logotipas
Modelio Pavadinimas Už Peugeot
Medžiagos Tipas PVC
Kategorijos PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Pakuotė Ne Supakuoti
Dizainas Žodžius
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Skersmuo 0inch

Panašūs produktai