Derliaus Plaukų Letena Krabų Spaustuvai Moterų Plaukų Clips Leopard Didelis Barrettes Hairclips plaukai surišti į uodegą Merginos Plaukų Aksesuarai, plaukų segtukai

€1.63

-39%

€2.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

Moterų Lydinio Ir Kristalų Lankas Kalnų Krištolas, Deimantas Staigius Pavasario Įrašą Merginų Galvos Apdangalai, Nuotakos Vestuvių Kristalų Gėlių Plaukų Pin S

Pastabos: Šis punktas yra rankų darbo,todėl kiekvienas elementas yra unikalus ir gali būti sightly skiriasi viena nuo kitos. Tinka :Dauguma žmonių, Medžiagos : Kristalai,Plastiko Pakuotė :1 Vnt elementą su PP maišas Lytis:Moterims,Vyriški,Panele.Ponios,Grils Applicale Proga:Šalis,Klubas,Vestuvių,Kasdien , Sužadėtuvių,Jubiliejų,Dovanų ir pan. Keitimas:1 mm=0.0394 colių 1inch=25.4 mm ATT: Atkreipkite dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales. Prašome leidžiama 1-5mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

A. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą. B. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus. C. rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje. Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas. D. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate 100% patenkintas elementus, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos. Reikalavimas: a. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. b. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

c. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

A. Prekės bus išsiųstos tik po apmokėjimo patikrinti(išskyrus savaitgalį ir švenčių diena).Prašome siųsti mums elektroniniu paštu PRIEŠ jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą. B. Mes laivas visame pasaulyje, paprastu paštu,jei jūsų užsakymas virš 200$USD,mes laivas jį per DHL,UPS,FEDEX ar AVS. C. paprastai trunka 7-45 dienų,ji gali būti šiek tiek vėliau per prekybos sezoną.

D. Užsakymą/Importo Mokesčiai:B uyers sumoketi muitai ar PVM savo šalyje.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris Plaukų Aksesuarai, Galvos Apdangalai
Modelio Tipas Gėlių
Stilius Moterų Plaukų Clips, Mada Moterims, Plaukų Juostos
Tipas Plaukų Žnyplės
Kilmės CN
Medžiaga Kristalų/Lydinys
Proga Turizmas /Suvenyrų Ir Apdaila
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Lytis Moteris/Mergina/Moteris
Prekės Pavadinimas AWAYTR
Modelio Pavadinimas SD0025
Nuotrauka Kietas

Panašūs produktai