30/41cm Naujagimiui Modeliavimas Lėlė, Minkšta Vaikų Atgimsta Žaislas, Lėlė Berniukas Mergaitė Vadovautis Lėlės Vaikams Gimtadienio Dovana Darželio Rekvizitai

€2.31

-35%

€3.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lėlės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigios Lėlės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, reborn baby doll žaislas, lėlė, minkšta, kūdikio simuliatorius lėlės.

Pavadinimas: Modeliavimas lėlės

Amžius: Naujagimiui

Lytis: Vyras Moteris

Aukštis: 41 cm

Medžiaga: viso kūno į vandenį lėlės (minkštas, visi plastikiniai, netoksiški, nekenksmingi, tinka naudoti kūdikių)

Dėmesio: Jei norite gauti lėlės koja yra atskirtas, prašome nesijaudinkite ir įdėti lėlė karšto vandens ,ir tada sujungti jį dar kartą.jį bus galima dirbti.

Naudojimas:

1, Yuesao, darželio mokytojų, mamos, akušerija ir ginekologija slaugytoja.

2, Gali būti naudojamas kaip motinos ir vaiko sveikatos priežiūros, vaikų sveikatos stiprinimo įranga. Gali įrodyti savybes naujagimiai, dydis ir forma atitinka įprastą terminas visą vaiko, yra realybės jausmą. Galvos ir viršutinės ir apatinės galūnės gali būti aktyvios jungtys. Klinikinis mokymas gali pateikti įvairius mokymo operacijos, tokios kaip įvairių gamybos pristatymas, gimimo gydyti, įskaitant ir kūdikių masažas, maudynės, pasyvi mankšta, akių lašai, maitinimą ir naujagimių maudytis ir t.t.

3, procesą, vaikų pramogas, gali būti naudojamas kaip žaislas, vonios žaislai, puiki dovana žaislai, vaikų gimtadienio kalėdų šventę.

4, vaikų Darželis, mokytoja yra labai gera mokymo priemones, bažnyčia, vaikiški drabužiai, vonia ir kitų savitarnos galimybes ir pan.

5, Gali būti naudojamas kaip fotografijos rekvizitai.

1 * Atgimsta Lėlės, Žaislai Vaikams

Baterija NĖRA
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Įspėjimas Negalima Nuryti mažų dalių!
Temos Filmų ir TV
Medžiaga Latekso
Mfg Serijos Numeris Gyvenimo būdas
Elemento Tipas Lėlės
Modelio Numeris imituojamą lėlės
Tipas Kūdikių Lėlės
Matmenys 30/41 cm aukštis
Forma 1/4
Savybės Modelis
Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
BJD/SD Požymis lėlė

Panašūs produktai