Nešiojamų Telefono Sienos Kroviklis Kablio Laikiklis Kabinti Stovas Laikiklis Mokestis Kabyklos Stovo Lentynos Mobiliojo Telefono Kablys #35

€0.19

-24%

€0.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Turėtojai & Lentynos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Tai intymus mobiliojo telefono laikiklis būna šešių spalvų: balta, rožinė, oranžinė, žalia, mėlyna ir violetinė. Spalvos yra vežamos atsitiktinai.

Kai jūs einate, ar namie, ar jūs vis dar kenčia nuo nr. lizdai, tik maitinimo lizdai? Ar jūs n nežino, kur dėti savo telefoną, kai mokesčių, ir tu bijai nukristi, kai mokesčių? Tada jums tikrai reikia tokio mobiliųjų telefonų įkrovimo stovas.

Pažangios ekologiškos plastikinės medžiagos, saugus ir patvarus.

Į išardomi dizainas daro šį mobilųjį telefoną stovėti lengva nešiotis ir naudoti.

Įkroviklio laidą pataisos, laikymo ir naudojimo metu, ir mobilusis telefonas gali būti mokama proporcingai, erdvės taupymas.

Specifikacija:

Svoris:15

Dydis:9*5.5*9(cm)

Spalva:balta/rožinė/žalia/mėlyna/violetinė/oranžinė(random pristatymo)

Medžiaga:Plastikas

Techniniai duomenys:

Išspręsti problemų trumpas duomenų kabelį, kai įkrauti savo mobilųjį telefoną, taip pat tinka visiems mobiliesiems telefonams, skaitmeniniams fotoaparatams, MP3 ir kiti smulkūs prietaisai, žinoma, taip pat galite naudoti ją, kai žiūri dramas ar pamokas.

Kai mobilusis telefonas kraunasi, tai lengva sukelti paslėptų pavojų, jei mobilųjį telefoną ir nepatogus įkrovimo laidai yra atsitiktinai patenka į lizdą priedai.

Dėl skirtumą tarp ekrano ir šviesos, gaminys gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos, dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotė:

1*telefono turėtojas

Funkcija Įžuvinti
Klasifikacija Sulankstomas Stovas
Modelio Numeris -
Medžiaga Kita
Nėra. Pakopų Vieną
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Naudoti Kita

Panašūs produktai