Aliuminio Žiūrėti Bezel Patvarus, Stilingas Nuimamas Apsauginis Žiūrėti Žiedas Scratch Apsauga Tinka Huami Amazfit VTR 47mm

€1.32

-41%

€2.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

Funkcijos: 1. Tinkamas Modelis: aliuminio folijos, optikos bezel tinka Huami Amazfit VTR 47mm klasikinis žiūrėti klijais padengti.

2. Anti-scratch Aliuminio Folija: anti-scratch aliuminio folija naudojama laikrodžių priedai yra apsaugoti spidometras.

3. Sukurti Savo Stilių: Tapti mados pradininkas. Pabrėžkite savo išskirtinį mados pridedant dėmesį į jūsų reikmenys.

4. Pagerinti Vizualiųjų Efektų: neleisk, kad jūsų žiūrėti būti aksesuaras jūsų drabužių. Dėmesio žiūrėti suteikiant žiūrėti naujas ir patobulintas vaizdo efektus.

5. Lengva Įdiegti ir Pašalinti: bezel galima išvengti kasdien įbrėžimų ir suteikia papildomos apsaugos. Keičiasi stilius yra lengva. Lipnios, bezel žiedas gali būti lengvai įdiegti ir pašalinti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Bezel už Huami Amazfit VTR 47mm

Medžiaga: aliuminio

Modelis: Tinka Huami Amazfit VTR 47mm

Pakavimo Sąrašas:

1 * Aliuminio Bezel

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Tipas Atvejais
Kalbos lietuvių
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas Vstarcam

Panašūs produktai