Jaomax Minkšto Silikono Meno Paveikslai, Gėlės Lapai Telefono dėklas "iPhone" 11 7 8 6s Plus Xs Max 5S SE Xr Puikus Padengti Fundas

€2.35

-13%

€2.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Dėmesio Bet HD nuotraukų jums patinka, gali būti spausdinami ant telefono dėklas. Mums reikės HD " vaizdo geriau daugiau nei 900*1700 taškų ir 300 dpi.ar nuotrauka bus nepakankamai aiškios.Po to mes atsiųsime jums preview, norėdami patvirtinti. Nemokamas Pristatymas DAUGUMA šalių. Prekės bus pristatyti su 5 darbo dienos po visiško apmokėjimo, kol mes laivo,mes bus patvirtinti su jumis. Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas cutoms mokesčius. Mes galime suteikti jums geriausią kainos, aukštos kokybės produktus.Jei turite problemų, apie elementą, susisiekite su mumis .mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

Pastaba: Prieš jus,kad, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes turime patikrinti, nuotraukos pirma,jei nuotrauka per mažas,per silpnas,mes negalime atsispausdinti jį.

pamatytumėte daugiau mūsų produktus,jūs galite spustelėti čia:

1, Greitas Pristatymas 1-3 Dienos + Laiku Šiltas Atsakyti + Teigiamas Požiūris; 2, Big Nuolaida Daug, Bet Informacijos Prašome Susisiekti Internetinė Paslauga, Leidžianti Gauti Suprise; 3, Lašas Laivybos Paramą! Mišrios Spalvos Paramą! Didmeninė Paramą! 4, Daugiau Dizaino Arba Dizaino, Prašome Susisiekti Su Interneto Paslauga !

1).Prekės bus pristatyti su 5 darbo dienos po visiško apmokėjimo

2).Prašome siųsti mums savo laivybos teisingą adresą ir pilnas pavadinimas lietuvių kalba , mes tik laivas patvirtino, adresą, pateikti jums, ačiū!

Gerbiami pirkėjo, klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

a) .Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių apžvalga, ačiū jums labai!

b).Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, arba bet kokių kitų problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

c). Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

1.Mes priimame visa grąžinamoji išmoka po reurning elementus per 7 dienas mums. dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, ir neturi įtakos perparduoti.

2.Siuntimo išlaidas apmoka pardavėjas negali būti priimtinas.

3.Susisiekite su mumis, prieš grįžtant sugedęs elementas, kuriame turi būti nurodytas ir grįžti per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.

4.Gavęs elementus mes grąžinsime jums iš karto

Jeigu turite kokių nors quetions ar reikia padėti, prašome nedvejodami conact mums! Ačiū!

Dėkojame už jūsų paramą!!!

Feature1 Mielas Mados Juokinga Meno Skaidrus Atvejais
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Dizainas Skaidrus
Spalva Aišku, Silikoninis Telefono dėklas skirtas iPhone Xs Max
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
dydis 4.7
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Ultra Plonas
Stilius Socialinės Žiniasklaidos rimtai kenkia savo psichikos sveikatos Minkštas Atvejais
Funkcija Lygindami savo gyvenimą su kitais, yra psichiškai nesveika, Tapyba Apima
Kokybė Mobiliojo Telefono dėklas "iPhone" 7 Plius Padengti
style1 Mados Animacinių Filmų David Galinį Dangtelį Rubisafe Tpu Telefonas Atvejų
Feature2 Spausdinti Raštuotas Atvejais iPhone 5s SE
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Medžiaga Juokinga Mona Lisa Spausdinimo Cover Case For iPhone 7 8 6 6s Minkštos TPU
Prekės Pavadinimas JAOMAX

Panašūs produktai