1PCS 22mm AC Skaitmeninis LED Ekranas Voltmeter Voltų Įtampos Matuoklis Valtis Perspėjimo Indikatorius Signalo Žibintai Lempa Testeris Diapazonas 20-500V

€1.10

-26%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įtampa Metrų, Įrankiai, Pigūs Įtampos Metrų, Aukštos Kokybės Įrankiai, Įtampa Metrų.

Specifikacija

Produkto Pavadinimas: Skaitmeninis Ekranas AC Voltmeter

Produkto modelis: AD16-22DS

Galimos spalvos: raudona / geltona / mėlyna / žalia / balta

Aplinkos temperatūra: -25 ° C iki 65 ° C

Forma: Apvali 、Aikštėje

Įtampos matavimo diapazonas: AC 20-500V

Angos dydis: Φ22mm

Santykinė drėgmė: ≤98%

Produkto lemputė: LED išryškinti

Produkto Rodyti

Detalių Pristatymas

1: Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes atsiųsime jums produktų iš karto po apmokėjimo gavimo. 2: Prekės vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, Pasiekti dauguma šalių per 15-45 darbo dienų. 3: Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti produktų 60 dienų s.Ir prašome pateikti mums 3 darbo dienų, tikrinti negavusieji paketą ir priežastis. Jei tai yra mūsų problema,Mes grąžinsime pinigus jums.

Mokėjimo 1: priimame Alipay,paypal,Western Union,TT čia. 2: Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 3: Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Grįžta

1: visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės. 2: Prekes kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3: Pirkėjai yra atsakingas priešas grąžinimas prekių tinkamą pakuotę.

Atsiliepimai

1: Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome pateikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,dėkoju tau iš anksto! 2: Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums. 3: Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jūsų gali turėti,ir padarysime viską, kad išspręsti issies. 4: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Prekės Pavadinimas YJCAL
EKRANAS Įtampa
Tipai Skaitmeninis Ekranas AC Voltmeter
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Srovės Diapazonas 1~100A
Darbinė Temperatūra -25~+65 C
Elemento Tipas Indikatoriaus Lemputės
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Įtampa 20-500V
Modelio Numeris AD16-22DS
Matmenys 2.8*5cm/1.10"*1.97" D*H)
Maitinimo Šaltinis AC
Tikslumo Klasė A

Panašūs produktai